Flora on levittänyt hyvää jo 50 vuotta

Flora on levittänyt hyvää jo 50 vuotta

Päivitetty 31.1.2019

Flora on ollut mukana suomalaisten arjessa nyt 50 vuotta vuodesta 1969 alkaen. Juhlavuotena Flora tuo takaisin kauppojen hyllyille alkuperäisen Floran retropakkauksen maukkaalla merisuolalla maustetulla levitteellään Flora Juhlalla. Uuutuuslevite saatavilla nyt K-ruokakaupoissa!

Osallistu kilpailuun!

"Mitä me laitettiin leivän päälle ennen kuin meillä oli Floraa?"

Monet muistavat vieläkin tämän sympaattisen lausahduksen Floran ikonisesta tv-mainoksesta. Saman kysymyksen voi kysyä edelleen, sillä Floraa on levitetty suomalaisten leiville nyt 50 vuotta!

Floralle on ollut kunnia olla mukana suomalaisten perheiden elämässä vuosikymmenien ajan. Flora tuli ensimmäisen kerran kauppoihin osuvasti samana vuonna, kun margariini täytti 100 vuotta. Tuo vuosi oli 1969. Florasta tuli heti menestys ja loppu onkin historiaa.

Floran salaisuus on ollut alusta pitäen hyvä maku, korkea laatu ja kätevä pakkaus. Nämä kulmakivet siivittävät Floran suosiota edelleen! Flora-margariinien tuoteperhe on vuosikymmenten saatossa kasvanut. Levitteitä on nykyään useampia erilaisia normaalisuolaiseta Florasta kevyeeseen, maidottomaan ja laktoosittomaan Floraan. Floran käyttötarkoitukset ovat monipuoliset, ja se soveltuu erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan.

Flora-levitteet ovat terveellinen valinta sinulle ja ympäristölle

Flora-margariinien valmistuksessa käytetyt öljyt ovat sataprosenttisesti kasviöljyjä. Ne ovat erinomainen lisä monipuoliseen ruokavalioon ja soveltuvat hyvin myös kasvisruokavalioon. Levitteissämme käytetyt kasvirasvat ovat tärkeitä tyydyttämättömien rasvojen lähteitä.

Floran hiilijalanjälki on 70 % pienempi kuin voin, joten Flora on ympäristöystävällinen valinta. Tee hyvää arjen pienillä teoilla ja vaihda eläinperäinen rasva, kuten voi, kasviöljypohjaisiin rasvoihin. Tällä tavoin voit ottaa tärkeän askeleen ilmaston kannalta ja tehdä samalla hyödyllisen muutoksen rasvan laadun suhteen siirtymällä tyydyttyneistä kovista rasvoista tyydyttymättömiin pehmeisiin rasvoihin.

Juhlavuoden uutuuslevite Flora Juhla

Juhlimme Floran 50-vuotista taivalta näyttävästi tuomalle alkuperäisen Floran retropakkauksen takaisin kauppojen hyllyille. Flora Juhla on maukas uutuuslevite, jossa maistuvat korkealaatuinen rypsiöljy ja hieno merisuola. Nostalginen retropakkaus tuo monelle muistot mieleen kultaiselta 70-luvulta, jolloin Flora aloitti oman taipaleensa suomalaisten suosikkilevitteenä.

Flora K-Ruoka-verkkokaupassa