Frian gluteenittomat tarjottavat mukana kevään ja kesän parhaissa juhlissa

Frian gluteenittomat tarjottavat mukana kevään ja kesän parhaissa juhlissa

Päivitetty 30.4.2018

Gluteenittomat ja maidottomat makeat Fria-kahvileivät ovat juhlien herkullinen tarjottava sekä helppo, pakastimesta poimittava vierashätävara!

Frian leipomotuotteita jo 20 vuotta

Fria on ollut jo kahdenkymmenen vuoden ajan mukana maukkaammassa ja helpommassa gluteenittomassa arjessa sekä juhlassa tuoden jatkuvasti lisää laadukkaita tuotteita kauppojen pakastealtaisiin. Fria on aloittanut matkansa 1990-luvulla pienenä perheleipomona kasvaen Pohjoismaiden johtavaksi leipomoksi gluteenittomien, pakastettujen leipomotuotteiden markkinoilla. Makunsa ja koostumuksensa ansiosta Fria-tuotteet eivät maistu pelkästään gluteenitonta ruokavaliota noudattaville, vaan ihan kaikille!

Juhlien gluteenittomat vaivattomasti

Kevään ja kesän suuri juhlakausi lähestyy, ja erityisruokavalioiden huomioiminen juhlien kahvipöydässä saatetaan kokea usein hieman haastavaksi. Frian makeat kahvileivät ovat valmiiksi paistettu, joten ne ovat sulatusta vaille valmiita tarjoiltavaksi. Tuotteet pakastetaan heti leipomisen jälkeen, jolloin niiden hyvä maku ja rakenne säilyvät aina herkutteluhetkeen asti. Mikä parasta, Frian makeat leivonnaiset ovat gluteenittomuuden lisäksi myös täysin maidottomia, joten ne sopivat useampaankin ruokavalioon!

fria-tuotteet

Gluteeniton mutakakku

Frian vastustamaton mutakakku tunnetaan mehukkaasta, tahmeasta koostumuksesta sekä tuhdin kaakaon ja vaniljan tuoksusta. Gluteeniton mutakakku sulaa tajoiluvalmiiksi huoneenlämmössä enintään puolessa tunnissa, ja tapoja sen nauttimiseen on monia. Mutakakku luo taivaallisen makuyhdistelmän kermavaahdon, vaniljakastikkeen tai jäätelön parina. Erilaiset värikkäät marjat mutakakun päällä luovat kesäistä tunnelmaa. Useammista mutakakuista voi myös rakentaa suuren, näyttävän täytekakun, joka toimii todellisena kahvipöydän katseenkääntäjänä!
Katso tuotetiedot >>

Gluteenittomat muffinit

Frian gluteenittomien ja maidottomien leivonnaisten joukkoon mahtuu kaksi ihanaa munffinssimakua, suklaamuffinit ja omenamuffinit. Täyteläiset, suussasulavat suklaamuffinit ovat todellinen makunautinto, jossa sulkaa todellakin maistuu. Taivaalliset omenamuffinit on täytetty runsaalla omenahillolla ja päällystetty kanelilla. Sulatusta vaille valmiit gluteenittomat muffinit maistuvat sellaisenaan, mutta niistä on myös helppo tuunata vaikkapa veikeitä kuppikakkuja tai useista kuorrutetuista kuppikakuista koostuva kakku.
Katso suklaamuffinien tuotetiedot >>
Katso omenamuffinien tuotetiedot >>

Gluteenittomat kanelipullat

Erilaiset pullat ovat suomalaisen kahvipöydän kestosuosikki, ja Fria on vastannut gluteenittomien kanelipullien suureen kysyntään jo vuodesta 1997 asti! Frian mehukkaat kanelipullat leivotaan perinteisesti, ja ne kätkevät sisäänsä ihanan runsaan kanelitäytteen. Juhlien kahvipöydän lisäksi kanelipullapussi on kesämökin tai kodin pakastimessa erinomainen hätävara yllätysvieraiden varalta.
Katso tuotetiedot >>