Makeat pullat ja muffinit kahvipöytään

Makeat pullat ja muffinit kahvipöytään

Julkaistu 1.12.2017

Kata juhlien kahvipöytään tuttuja klassikkoja: pullaa, pitkoa ja muffineita.

Pulla on juhlatarjoilujen klassikko

Pullat ja pitkot ovat perinteisiä kahvipöydän tarjottavia niin arkena kuin juhlana. Täytetyt pullat, pitkot ja kranssit sopivat mainiosti juhlapöytään isommissakin juhlissa. Maistuisiko esimerkiksi hasselpähkinä-suklaapullat, tutut kanelipullat, juhlava bostonpulla tai hauska uusi tuttavuus pistaasipulla.

Varaudu erityisruokavalioihin gluteenittomilla pullilla. Gluteeniton pullataikina syntyy pienellä vaivalla ja siitä voit valmistaa vaikkapa gluteenittomat dallaspullat. Maidottomaan ruokavalioon sopivat paistovalmiit Pirkka vehnäpullat.

Muffinit juhlien kahvipöytään

Uusia makuja saat juhlatarjoiluihin erilaisista kauniisti koristelluista muffineista. Kokeile vaikkapa vanilja-suklaamuffineita, porkkanamuffineita, unikonsiemen-sitruunamuffineita tai gluteenittomia muffineita. Älä unohda myöskään suolaisia makuja: italialaiset muffinit ja parmesaanimuffinit tekevät varmasti kauppansa kahvipöydässä.

Raikkaat täyteet ja kaunis kuorrutus tekee kuppikakuista näyttäviä. Kokeile kuorrutusta kermavaahdolla, marengilla, suklaalla tai tomusokerilla. Marjat, karkkirouheet ja syötävät kukat ovat näyttäviä koristeita cup cake -leivoksille, vain luovuus on rajana!