Hemmottele kissaasi herkullisilla Gourmet®-resepteillä

Hemmottele kissaasi herkullisilla Gourmet®-resepteillä

Päivitetty 25.9.2023

GOURMET® -valikoima on valmistettu makujen ja nautinnon korkeimpien standardien mukaisesti kissoille, jotka arvostavat hienompia asioita elämässään. Valikoiman neljä eri sarjaa – Gold, Perle, Mon Petit ja Nature’s Creations – tarjoavat laajan valikoiman makuja ja koostumuksia. Kaikkia on saatavilla kätevissä kerta-annospusseissa.

Gourmet® Gold tarjoaa laajan valikoiman ruokia, jotka hemmottelevat hyvän ruoan asiantuntijoita joka päivä eri koostumuksilla ja mauilla. Laadukkaat ainesosat, jotka ovat huolellisesti valmistettuja hemmottelemaan kissojen hienostuneita makuaisteja.

Hyvän ruoan asiantuntijat voivat olla nirsoja, ja houkuttelevien reseptien löytäminen voi olla vaikeaa. Gourmet® Perle tarjoaa hienostuneita reseptejä, jotka on suunniteltu tyydyttämään kissasi vaativan maun joka päivä vastustamattomilla elämyksillä. Houkutukselle antautuminen on silkkaa nautintoa.

Gourmet® Mon Petit on valikoima hienostuneita Gourmet®-reseptejä, joiden ansiosta kissasi voi nauttia useista erilaisista mauista juuri oikeassa annoskoossa: hienot liha- tai kalaleikkeet ja herkullinen kastike muodostavat erinomaisen aterian. Intohimolla valmistettuja GOURMET® Mon Petit -ruokia on saatavilla 50 g:n pusseissa, jolloin jokainen kissasi ateria voidaan tarjota heti tuoreeltaan. GOURMET® Mon Petit -ruoissa nyt intesiivisempi maku ja raikas, uudistunut pakkaus.

K-Media Gourmet kuvituskuva artikkeliin

GOURMET™ Nature’s Creations on valikoima herkullisia, luonnon inspiroimia reseptejä. Huolella valmistetut ruoat sisältävät laadukkaita luonnollisia raaka-aineita, jotka on valmistettu asiantuntemuksella ja sisältävät runsaasti nautaa, lammasta, siipikarjaa tai kalaa sekä lisänä kasviksia, esimerkiksi pinaattia, porkkanaa tai tomaattia ja riisiä. Jokainen hieno resepti on laadittu niin, että ruoastaan tarkka kissasi nauttii jokaisesta suupalasta.