Kesän suolaiset ja makeat uutuuskeksit

Kesän suolaiset ja makeat uutuuskeksit

Päivitetty 11.7.2018

Käännä katseesi kohti kaupan keksihyllyä ja säntää uutuuksien luo!

Herkkumarkkinoilta löydät kaikki kesän uudet suosikit saman teeman alta. Marabou, TUC, belVita ja Oreo -uutuuskeksit ovat saapuneet K-ruokakauppoihin tehdäkseen juuri sinun kesästäsi vieläkin herkullisemman! Viidestä uutuusmausta löydät varmasti uuden suosikin kesämökille, piknikille, veneretkelle, vierasvaraksi tai vaikka vaan omaan nautiskeluun - olit sitten suolaisen, marjaisan tai suklaisen ystävä.

Marabou Choco Whoopies

Kaikkien rakastama Marabou on tuonut uniikin keksiuutuuden suklaan ystäville! Maitosuklaalla kuorrutetut Marabou Choco Whoopies -leivoskeksit ovat unelmanpehmeitä ja kätkevät sisäänsä kuohkeaa suklaatäytettä sekä Marabou-suklaan paloja.

keksit-marabou-uutuus

TUC Tomaatti & yrtit sekä TUC Siemenet & ruohosipuli

Suolakeksien ehdoton ykkönen, TUC, hurmaa tänä kesänä kahdella rouhealla uutuusmaulla: tomaatti & yrtit sekä siemenet & ruohosipuli. Aidoista raaka-aineista valmistetut ja uunissa viimeistellyt rapeat TUC-suolakeksit eivät tuurilla ole saavuttaneet suurta suosiotaan. Nappaa paketti tai pari uusia TUC-keksejä mukaan piknikille, illanistujaisiin tai napostele pieneen nälkään!

keksit-tuc

Oreo Strawberry Cheesecake

Tiesitkö, että leikkisä ja monipuolinen Oreo on maailman myydyin keksi? Uusi, mansikkajuustokakun makuinen Oreo ei kaipaa seurakseen muuta kuin iloisen mielen, mutta taipuu myös muun muassa kakkujen koristeiksi, pirtelöön, muruina jäätelöön sekä Oreoille tuttuun tapaan maitoon dippailtavaksi. Oreoista valmistuu myös täydellinen kakkupohja, esimerkiksi mansikkajuustokakulle. Oreo Strawberry cheesecake on vegaaninen tuote.

keksit-oreo-uutuus

belVita Forest Fruit

Helposti mukaan napattaviin annospusseihin pakatut belVita-keksit ovat menevän ihmisen mainio aamupala, välipala tai terveellisempi valinta herkutteluun. Mustikan ja karhunvatukan makuinen Forest Fruit on keksihyllyjen uusin hurmaava tulokas. Muiden belVita-makujen tapaan Forest Fruit -keksit on leivottu huolella viidestä täysjyväviljasta.

keksit-belvita-uusi