Tyylikkään ohut OREO Crispy & Thin

Tyylikkään ohut OREO Crispy & Thin

Julkaistu 31.10.2019

OREO Crispy & Thin on hienostunut, ohuempi OREO-nautinto.

Keväällä 2019 kauppoihin tullut uutuus on täytekeksi erityisesti aikuiseen makuun. Se on täydellinen tasapaino ohuen rapeaa kaakaokeksiä ja herkullisen pehmeää täytettä. Makuvaihtoehtoina ovat vaniljainen Original sekä suklaisen täyteläinen Chocolate Creme.

OREO Crispy & Thin on oiva valinta silloin, kun mielesi tekee jotain pientä hyvää. Kokeile kahvin kanssa tai dippaa maitoon! Tyylikkään ohuilla täytekekseillä koristelet myös jälkiruoat ja leivonnaiset.

oreo thin crispy tiramisu 680x680 Kuva: OREO-tiramisu

OREO-tuotemerkillä on yli 100-vuotinen historia, ja se onkin yksi maailman suosituimmista kekseistä! Internet on pullollaan jälkiruokareseptejä, joissa inspiraationa ja raaka-aineena on käytetty OREO-keksejä. Suosituin lienee vastustamattoman herkullinen OREO-juustokakku.

oreo thin crispy oreokakku 680x680 Kuva: OREO-juustokakku

Tiesitkö, että perinteisten OREO-keksien valmistuksessa ei käytetä eläinperäisiä ainesosia, ja siten niitä voi käyttää myös vegaanisten jälkiruokien valmistukseen?

OREO-keksivalikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun

On monta tapaa nauttia OREO-keksejä, ja suosituin lieneekin keksinpuolikkaiden irrottaminen toisistaan ja puolikkaiden syöminen erikseen: toinen täytteen kanssa ja toinen ilman. Makuelämyksen voi kruunata upottamalla keksinpuolikkaat maitoon. Jos haluat erityisen paljon täytettä, kannattaa kokeilla OREO Double -keksejä, joissa herkullista täytettä on kaksin verroin!

Suklaan ystävät ihastuvat OREO Enrobed ja Enrobed White -tuotteisiin, joissa OREO-keksi on kuorrutettu vastustamattomalla suklaan tai valkosuklaan makuisella kuorrutteella. Kokeile ja löydä oma suosikkisi!

oreo thin crispy kuvitus 680x680