Oreo on maailman suosituin keksi

Oreo on maailman suosituin keksi

Päivitetty 31.7.2018

Tunnethan jo Oreot? Ne rapeat, pyöreät mestariteokset, joita myös kekseiksi kutsutaan? Nyt on paras aika tutustua Oreoihin vielä lisää ja maistaa uutta mansikkajuustokakun makuista vaihtoehtoa!

Menestyksen takana monipuolisuus

Oreoiden pitkä historia ulottuu vuoden 1912 Amerikkaan, josta Oreot ovat myöhemmin ponnahtaneet kaikista kekseistä maailman tunnetuimmiksi ja suosituimmiksi. Aikamoista, eikö? Oreoiden menestyksen takana ovat paitsi erinomainen maku ja pitkä, useiden sukupolvien yli ulottuva historia, myös Oreo-keksien monipuolisuus - niin makuvaihtoehdoissa kuin käyttötarkoituksissakin. Kaikkien näiden lisäksi Oreo on myös vegaaneille sopiva, maidoton keksivaihtoehto. Oreo on paikkansa ansainnut ja vakiinnuttanut keksiykkönen, joka tulee aina olemaan muodissa!

Rapea Oreo-keksi kastettuna maitoon on kautta Oreon pitkän taipaleen ollut lyömätön makuyhdistelmä, josta Oreo on erityisen tunnettu. Kaakaoiset Oreot ovat myöhemmin löytäneet viehätysvoimansa myös murusina jäätelön seassa sekä jäätelöpirtelöön pyöräytettynä. Täydellinen juustokakkupohja onnistuu murennetuista Oreoista, ja ilahduttavan makuvaihtoehdon saa käyttämällä perinteisen sijasta jotain muuta veikeää Oreo-makua. Kokonaiset tai murskatut Oreo-keksit toimivat myös koristeluissa - ja tieysti sellaisenaan naposteltuna!

oreo-reseptikuvat

Uutuutena mansikkajuustokakun makua

Oreon valttikortti on, ettei se koskaan jämähdä paikoilleen, vaan keksii aina jotain uutta! Tänä kesänä Suomen neljä aikaisempaa Oreo-makua ovat saaneet joukkoonsa ihanan, kesäisen Oreo Strawberry Cheesecake -keksin. Mitäs luulet - tuleeko tämän kesän hittiuutuus päihittämään mintunmakuisen, suklaa-brownien, tuplatäytteisen ja alkuperäisen Oreo Originalin?

Osallistu nyt kymmenen Oreo-tuotepaketin arvontaan! Jokainen tuotapaketti sisältää upean Oreo-kangaskassin ja Oreo-keksejä kaikissa viidessä maussaan!
OSALLISTU >>

keksit-oreo-uutuus