Makkaroistaan lihantaitaja tunnetaan
Julkaistu 29.5.2019Voimakkaan makuiset ja korkean lihapitoisuuden laadukkaat HK Maakarit® artesaanimakkarat ovat valloittaneet suomalaisten grillit ja ruokapöydät.
Maakarit makkarat valmistetaan Vantaan Pakkalassa ja Forssan Makkaramäellä perinteitä ja kädentaitoa kunnioittaen. Inspiraatio kumpuaa maailman ruokaisista klassikoista. Suomalainen liha, aidot mausteet ja lempeä leppäsavu takaavat parhaat maut. Uusimpia tulokkaita Maakarit perheeseen ovat näyttävän spiraalin mallinen ja tulinen raakamakkara Pampan Pablo, meksikolaista makumaailmaa ammentava Meksikon Miguel sekä Chef’s Special sarjan keittiömestari Serko Rantasen käsialaa oleva Serkon Suudelma, joka vie makumatkalle Kaukoitään.
Joko olet nauttinut raakamakkaroiden makuelämyksen vai arveluttaako niiden kypsennys?
Lue HK Lihakoulun valmistusvinkit raakamakkaran helposta kypsennyksestä