HK Vihreät – Lisää vihreää lautaselle

HK Vihreät – Lisää vihreää lautaselle

Päivitetty 29.9.2020

HK tuo vaihtelua ruokahetkiin tarjoamalla monipuolisen valikoiman herkullisia tuotteita jokaiseen makuun.

HK Vihreät on vastaus kuluttajien toiveisiin maukkaista ja mehevistä kasviproteiini-tuotteista, jossa maun tai koostumuksen suhteen ei tarvitse tehdä kompromisseja. HK Vihreät Jauhis, Kasvisburgerpihvi, Kasvisnuggetit ja Kasvispullat on valmistettu Suomessa herneestä ja härkäpavusta ja niiden proteiinipitoisuus on korkea. Tuotteet ovat gluteenittomia ja vegaanisia ja ne on suunnattu sekasyöjille, jotka haluavat lisätä kasvipohjaisten tuotteiden käyttöä helpolla ja tutulla tavalla.

Tuttu käyttötapa ja tunnettu HK-brändi madaltavat kynnystä tutustua uusiin tuotteisiin. Haarukoi lautasellesi uusia makuja HK Vihreät -tuotteilla!

Rapeat HK Kasvisnuggetit maistuvat koko perheelle!

HK Vihreät Kasvisnuggetit kasviproteiinista ovat rapeita uutuuksia, joissa on gluteeniton panerointi, mehevä sisus ja tuttu nuggetin muoto ja rakenne. Helppo valinta myös lapsiperheille! Tuotteet sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon ja naposteluun.

Muista testata myös muita uusia HK Vihreät -tuotteita, joilla saat vaihtelua arjen ruuanlaittoon! Kokeile lihatonta versiota perinteisistä pannupihveistä!