Kata All Day Breakfast taattuun aussityyliin

Kata All Day Breakfast taattuun aussityyliin

Päivitetty 29.10.2018

Aamiaista saa nyt hyvillä mielin nauttia läpi päivän, sillä sehän on aterioista paras! Kutsu ystävät koolle australialaiselle All Day Breakfastille, ja kata herkullinen aamiaispöytä täynnä aussiherkkuja.

Osallistu kilpailuun Facebookissa ja voita Paulig kaupunkikahvit -tuotepaketteja!

Australiasta rantautuva All Day Breakfast antaa luvan kanssa nauttia aamiaista pitkin päivää. Kutsu ystävät koolle ja kata runsas aamiaispöytä täynnä aussiherkkuja. Joskus viikonloppuaamut vierähtävät unihiekat silmissä perinteisen aamiaisajan ohi. Ja joskus aamupalaa vain ihan oikeasti tekee mieli lounaaksi tai jopa illalliseksi. Onneksi rennosta elämänotteestaan tutut australialaiset ovat keksineet tähänkin mutkattoman ratkaisun!

All Day Breakfastia saa kirjaimellisesti herkutella kelloon katsomatta. Runsaan aamiaskattauksen pariin on ihanaa kutsua ystävät vaikkapa kiireettömänä viikonloppuiltapäivänä. Kata pöytään avokadoleipiä, värikkäitä smoothie bowleja, raikkaita hedelmiä ja mehuja sekä hunajaista Café Sydney -kahvia, ja kruunaa autenttinen aussitunnelma letkeällä soittolistalla.

Smoothie bowl

All Day Breakfast rakennetaan täyttävistä, mutta raikkaista herkuista, kuten smoothie bowleista. Silkkisen pehmeän ja raikkaan smoothie bowlin pohjalle voidaan valita esimerkiksi kookoskermaa (tämä vaihtoehto sopii myös vegaaneille!) tai bulgarialaista jugurttia. Sen lisäksi, että värikkäät smoothie bowlit ovat erittäin Instagram-ystävällisiä, ne ovat myös ihana tapa nauttia päivän vitamiiniannos!

Katso reseptit herkullisiin smoothie bowleihin.

Avokadoleipä

Australialaisten villitys avokadoihin näkyy erilaisina variaatioina runsaasta, ja ah niin herkullisesta avokadoleivästä. Rapean ciabattan tai täyteläisen siemenleivän päälle koottu kokonaisuus pitää nälän loitolla.

Katso reseptit ihaniin avokadoleipiin.

Avokadoleipä kuvitus

Café Sydney

Mutkattoman elämäntyylin ja avokadorakkauden lisäksi Australia on tunnettu laadukkaasta kahvista. All Day Breakfast -kattaus täydennetäänkin australialaisesta elämäntyylistä inspiroituneella Café Sydneyllä, jonka hunajaisen makea, hedelmäinen maku kruunaa aamiaisherkuista täytetyn pöydän. Tuo hauska ohjelmanumero osaksi aamiaishetkeä ja testaa Café Sydneyn valmistamista autenttisesti käsinsuodatusmenetelmällä!

Tutustu Café Sydneyyn.

Sydney kuvitus

Café Sydney -soittolista

All Day Breakfastin tunnelma kruunataan letkeään iltapäivään sopivalla soittolistalla, joka saa kaivamaan surffilaudan varastosta ja haaveilemaan aurinkoisesta päivästä Bondi Beachilla.