Pirkka
Pirkka smoothie hedelmä- ja marjasekoitukset – valmista helposti

Pirkka smoothie hedelmä- ja marjasekoitukset – valmista helposti

Smoothien valmistukseen voit käyttää sekä tuoreita että pakastettuja marjoja ja hedelmiä. Pirkan valmiit smoothiesekoitukset tekevät hommasta entistä nopeampaa. Jäiset ainekset viilentävät juoman kätevästi.

Smoothie on terveellinen välipala, josta saat vitamiineja ja virtaa. Smoothie on helppo valmistaa tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Tarvitset marjojen tai hedelmien lisäksi vain esimerkiksi maustamatonta jogurttia tai mehua. 

Pirkka_smoothieainekset

Pirkan valmiit marja- ja hedelmäpalat ja smoothiesekoitukset tekevät smoothien valmistuksesta vielä helpompaa. Pirkka suomalaiseen smoothie marjasekoitukseen on käytetty suomalaisia mustikoita ja mansikoita. Lisäksi sekoitus sisältää banaania, joka antaa smoothieen makua ja rakennetta.

Pirkka smoothie marjasekoitus sisältää mansikoita, pensasmustikoita ja banaania. Pirkka smoothie hedelmäsekoituksessa on ananasta, mangoa, papaijaa ja banaania. Ainekset on pakattu erillisiin annospusseihin, joten ne ovat käteviä käyttää kohmeisina tai sulatettuina. Ne sopivat myös sellaisenaan väli- tai aamupalaksi tai jälkiruokiin.