Kotimainen Nyhtökaura® uudistui – vähemmän suolaa, entistäkin mehevämpi.

Kotimainen Nyhtökaura® uudistui – vähemmän suolaa, entistäkin mehevämpi.

Julkaistu 28.2.2022

Harmillisen suuri osa suomalaisista saa liikaa suolaa ruoastaan. Siksi kotimaisen kasviproteiinien pioneerin, Nyhtökauran reseptiä haluttiin uudistaa ja vastata myös kotikokkien toiveisiin löytää vähemmän suolaa sisältäviä kasviproteiinituotteita. Nyhtökaura® Nuden valmistuksessa ei käytetä enää lainkaan suolaa, joten ainesosaluettelo on nyt lyhyttäkin lyhyempi. Uudistuksen myötä makukin on entistä mehevämpi.

Nyhtökaura-tuotteilla nyt myös Sydänmerkki

Sydänmerkistä tunnistaa tuoteryhmän joukosta terveyden kannalta paremman vaihtoehdon. Sydänmerkki-tuotteen valitsemalla teet pienen, mutta terveyden kannalta paremman valinnan ruokavalioosi. Reseptiuudistuksen myötä Sydänmerkki löytyy maustamattoman Nyhtökaura® Nuden lisäksi jatkossa myös Nyhtökaura® Tomaatista.

Mihin Nyhtökaura® -tuotteita käyttäisin?

Nyhtökaura® sopii jokaisen aterian sydämeen. Pohjolan kaurasta ja palkokasveista Järvenpäässä valmistettu Nyhtökaura® sisältää kuitua ja roimasti proteiinia. Sen mehevä rakenne imee itseensä makua ja se voidaan maustaa monin tavoin, ruokaan kuin ruokaan. Vaihtamalla aterian proteiinin silloin tällöin kasvipohjaiseen, tulee samalla muuttaneeksi maailmaa herkullinen ateria kerrallaan.

OK! Mistä aloittaisin herkuttelun?

Nyhtökauran valmistaminen on helppoa. Paahda Nyhtökauraa vain viitisen minuuttia pannulla ja mausta reilusti lempimausteillasi. Kokeile tuttuihin arkiresepteihisi tai aloita herkuttelu vaikkapa pasta bolognesesta, nopeasta wokista tai lisää Nyhtökaura tacojen täytteeksi!

G&G K-Ruoka Kuvituskuva Reseptiuudistus 680x300

Liity mukaan herkullisen kasvipohjaisen ruoan vallankumoukseen! Löydä lisää reseptejä gg.fi ja seuraa meitä somessa @goldandgreen_suomi