• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nyhtökaurapasta

Tosi helppo pasta nyhtökaurasta syntyy käden känteessä. Vegaaninen pastakastike, joka maistuu kaikille.
Nyhtökaurapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

    • 400gpastaa
    • basilikaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska, tomaattisose ja vesi. Kuumenna kastike kiehuvaksi. Lisää nyhtökaura kastikkeen joukkoon ja kuumenna vielä nopeasti, jotta nyhtökaura lämpenee. Sekoita pastan joukkoon tai tarjoa kastike erikseen. Ripottele nyhtökaurapastan pinnalle hienonnettua tuoretta basilikaa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Reseptissä käytetty Pirkka Parhaat trottole kuviopastaa.

Kommentoi

Arvosana reseptille45
  • Hyvää tuli7.8.2016

    Kannattaa pilkkoa nyhtökauraa pienemmäksi jo paketissa vaikka haarukalla, paljon helpompaa kuin tehdä se kauhalla tomaattikastikkeen seassa :-)