Maista uusi Kozel White! Raikkaan hedelmäinen Tšekkiläinen lager-olut.

Maista uusi Kozel White! Raikkaan hedelmäinen Tšekkiläinen lager-olut.

Julkaistu 23.4.2023

Maailman suosituin tšekkiläinen olutbrändi Kozel ilahduttaa kaikkia oluen ystäviä lanseeraamalla Kozel White -uutuusoluen.

Ammattitaitoon, laatuun ja innovatiiviseen henkeen rakennettuna brändinä Kozel etsii aina hauskoja ja herkullisia uusia tapoja nauttia olutta, jonka ihmiset kaikkialla maailmassa tuntevat. Juuri tätä Kozel White on täällä tekemässä tarjoten kuluttajille yllättävän virkistävän maun hedelmäisillä vivahteilla ja matalammalla 3,5% alkoholipitoisuudella.

Yli 80% oluen kulutuksesta maailmanlaajuisesti on edelleen perinteistä vaaleaa lager-olutta, mutta kuluttajakysyntä suuntaa yhä enemmän hedelmäisempiin ja kevyempiin vaihtoehtoihin kuten vehnäolueen. Kozel White vastaa juuri tämänkaltaiseen kysyntään loistavasti. Se on erottuva ja virkistävä innovaatio perinteisestä oluesta. Sen aromaattinen appelsiininkuoren hedelmäinen kosketus ja samea ulkonäkö on lähellä vehnäolutta, mutta erottuu kuitenkin edukseen miellyttävän puhtaalla viimeistelyllä.

Kozel White TLK 680x250

Olipa kyseessä lämmin kesäpäivä meren rannalla tai ruuan kanssa nautittava raikas juoma, Kozel White tarjoaa virkistystä hedelmällisillä vivahteillaan ja keveydellään. Se toimii sen vuoksi loistavasti tuoreiden ruokien mm. äyriäisten, kalan, keittojen ja salaattien kanssa. Eli jokainen hetki, joka vaatii virkistävää juomaa, on täydellinen Kozel Whiten nauttimiseen. Tämä raikas janonsammuttaja matalammalla alkoholipitoisudella on loistava valinta esimerkiksi vastuulliseksi arkijuomaksi tai virvokkeeksi saunaan!