LämminHetki - hyvää sellaisenaan, parasta lämmitettynä

LämminHetki - hyvää sellaisenaan, parasta lämmitettynä

Päivitetty 22.11.2019

Kiireinen ja epäsäännöllinen arki vaatii helppoja ja nopeita ruokaratkaisuja – terveellisyyttä ja hyvää makua unohtamatta. Tutustu herkullisiin LämminHetki-aterioihin!

Ruokaisat LämminHetki-ateriat sopivat erityisen hyvin viileämpien vuodenaikojen terveelliseksi evääksi niin töihin kuin harrastuksiinkin. LämminHetki-ateriat ovat omassa pakkauksessaan lämmitettäviä, herkullisia annoksia, joihin ruokaisuutta tuovat pasta, nuudelit, riisi sekä couscous. Tervetulleena lisänä mikroaterioihin ovat tuoreet kasvikset: babypinaatti, paksoi ja tomaatti.

Tuoreutensa lisäksi LämminHetki-mikroateriat ovat poikkeuksellisia myös siksi, koska ne maistuvat hyvältä ilman lämmitystäkin. Pakkauksen mukana tuleva haarukka mahdollistaa aterian syömisen milloin ja missä tahansa.

Makumatkalle ympäri maailman

Tuoteperheestä löytyy houkuttelevia makuvaihtoehtoja ympäri maailman aina Välimereltä Aasiaan ja Meksikoon saakka. Tutustu koko herkulliseen tuotevalikoimaan!

Halloumi-pasta

Välimeren tuoksut tuulahtavat mikrosta, kun lämmität Halloumi-pasta-aterian. Pasta on maustettu pähkinättömällä pestolla ja Välimeren mausteöljyllä. Halloumimurut, tuore babypinaatti ja tomaattikuutiot tekevät annoksesta herkullisen.

FRESH lammin-hetki halloumi-pasta680x300

Kanakebab

Lähi-idän mausteisia makuja myös tosiäijille! Annoksessa on itämaisittain maustettua jätticouscousia, paahdettua kanakebabia sekä tuoretta tomaattia ja pinaattia. Yksinkertaista ja maukasta!

FRESH lammin-hetki kanakebab680x300

Texmex Kana

Texmex-maut pääsevät valloilleen tässä lämmitettävässä Texmex Kana -ateriassa. Meksikolaisittain maustettu sushiriisi maissin ja mustapapujen kera muodostavat herkullisen pohjan annokselle. Tuoreutta ateriaan tuovat tomaattikuutiot sekä babypinaatti ja proteiinia tacomaustettu kana sekä cheddarjuusto. Annoksen kruunaavat tacolastut.

FRESH lammin-hetki texmexkana680x300

Kana-nuudeli

Aasian lämpöisiä makuja Kana-nuudeli-ateriassa! Nuudelit on maustettu korealaisella marinadilla ja annoksessa on myös tuoretta paksoita, tomaattikuutioita sekä kanasuikaleita. Lisää makua saat pakkauksen mukana tulevasta, erikseen pakatusta sweet chili -kastikkeesta.

FRESH lammin-hetki kana-nuudeli680x300

Hetki-tuoteperheeseen kuuluu LämminHetki-mikroaterioiden lisäksi muun muassa erilaisia salaattiaterioita, joista tunnetuimpia ovat LounasHetki-salaattiateriat. Hetki-valikoimasta löytyy tuotteita myös välipalannälkään, kuten tuorepuuroja ja täytettyjä rieskoja. Hedelmä- ja vihannesosastolta taas löytyy muun muassa valmiiksi pestyjä salaattisekoituksia lisuke- ja salaattiateriakäyttöön sekä valmiiksi kuorittuja ja pilkottuja kasviksia esimerkiksi wokkeihin ja kasvissosekeittoihin.