Kokeile rohkeasti uutta, Lotus Just1 eXtra Long -talouspaperia

Kokeile rohkeasti uutta, Lotus Just1 eXtra Long -talouspaperia

Päivitetty 25.9.2023

Lotus Just1 talouspaperi on erittäin vahva, kestävä ja imukykyinen talouspaperi, joka on nyt myös saatavilla puoliarkkina! Uutuus Lotus Just1 eXtra Long -talouspaperin arkkikoko on ½-arkki, joten se on myös ympäristöystävällinen ja taloudellinen valinta. Lotus Just1 eXtra Long -talouspaperin 2 rullan pakkaus on yhtä riittoisa kuin 3 tavallista talouspaperirullaa.

Kastele, rutista ja hankaa

Lotus Just1 -talouspaperin voi kastella, sitä voi rutistaa ja se kestää hankausta. Lotus Just1 -talouspaperia voit käyttää niin ruoanlaiton lomassa kuin pintojen puhdistuksessa. Lotus Just1 -talouspaperilla siivoat pinttyneemmätkin sotkut ja se on mukana helpottamassa arkeasi.

Vastuullisesti valmistettu

Lotus Just1 -talouspaperi on vastuullinen valinta, sillä se on valmistettu vastuullisesti hankituista kuiduista ja sillä on FSC-sertifikaatti. Rullat on pakattu kierrätettävään pakkaukseen, joka sisältää vähintään 50 % kierrätysmuovia pakkauksen hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Lotus Just1 eXtra Long -talouspaperi puoliarkki 2 rll ja Lotus Just1 -talouspaperi 6 rll saatavilla nyt K-Citymarketeista.