Magnum Almond Remix – nautiskelun uusi ulottuvuus!

Magnum Almond Remix – nautiskelun uusi ulottuvuus!

Päivitetty 24.3.2022

Uusissa Magnum Almond Remix -jäätelöissä maistat tutut klassikkomaut aivan uudenlaisessa muodossa. Maailman johtavan jäätelöbrändin osaamisella kehitetty tuoteperhe hurmaa jännittävillä makuyhdistelmillään, jotka herättävät aistisi nauttimaan täydellisistä hemmotteluhetkistä.

MAGNUM 2022 REMIX KRUOKA 680x680-1

Uusi Magnum Almond Remix -jäätelöpuikko on täyttä ihanuutta ensi puraisusta alkaen. Tässä jäätelössä kaikkea hyvää on tuplaten: sisällä kaksi kierrettä paahdetun mantelin makuista jäätelöä ja samettista Madagascarin vaniljalla maustettua jäätelöä ja pinnalla ainutlaatuinen kahden suklaan kuorrute. Puikko on dipattu kokonaan ylelliseen valkosuklaaseen, jossa on rouhittuja mantelin palasia. Tämän jälkeen puikko on dipattu uudelleen puoliksi lohkeavaan maitosuklaaseen luoden kahden eri suklaan täyteläisen nautinnon.

MAGNUM 2022 REMIX KRUOKA 680x680-2

Uuden tuoteperheen täydentää Magnum Sweet & Salty Almond Remix -purkkijäätelö, joka yllättää uudella tavallaan yhdistää makeat ja suolaiset maut kielen vieväksi kokonaisuudeksi. Paahdetusta mantelista makunsa saava jäätelö sisältää täyteläisiä kierteitä suolaista kinuskikastiketta ja rapean kultaisia kinuskipaloja. Makua vahvistavat karamellisoidut mantelin palaset ja kaikkea ympäröivä lohkeava maitosuklaakuori, joka on tehty rikottavaksi.

Uusi Magnum Almond Remix -jäätelöperhe juhlistaa ikonisia ja ajattomia klassikkojäätelöitämme, jotka perustuvat huolella valikoituihin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Ylellisessä lohkeavassa suklaassamme käytetty vastuullisesti tuotettu länsiafrikkalainen kaakao, madagaskarilainen vanilja ja kalifornialaiset mantelit luovat yhdessä Magnumin Classics-valikoiman hemmottelevat makunautinnot.

Vastustamattoman hyvät uutuusjäätelöt ovat nyt kaupoissa valmiina nautittavaksesi. Valitse puikko, neljän puikon pakkaus tai purkkijäätelö ja koe nautiskelun uusi ulottuvuus!

Tuotteet ovat tilattavissa kaikille K-kaupoille – tee tuotetoive kauppiaallesi jos et löydä uutuuksia jäätelöaltaasta!