Makean raikas Gancia Asti on ehdoton valinta mansikoille ja kesäisille jälkiruoille

Makean raikas Gancia Asti on ehdoton valinta mansikoille ja kesäisille jälkiruoille

Päivitetty 1.7.2024

Suomen suosituin italialainen makea kuohuviini Gancia Asti on omiaan kesän makeisiin hetkiin.

Suomalaisten suosikki, hienostunut ja hurmaavan aromikas Gancia Asti on klassinen valinta juhlapöydän makeiden herkkujen kylkeen. Astin pehmeys, makea hedelmäisyys sekä aromaattinen raikkaus sointuvat kauniisti yhteen mansikkaisten jälkiruokien kanssa.

Gancia

Viinitalo Gancia, jolla on takanaan jo 170-vuotinen historia, on kuohuviinien maailmassa nimi, joka arvostetaan korkealle. Suomessa tämän italialaisen kuohuviinitalon tuotteita on ollut saatavilla jo vuodesta 1954 lähtien. Perustaja Carlo Gancia loi ensimmäisen “italialaisen samppanjan” ja nimesi sen spumante italianoksi. Samalla hän tuli luoneeksi italialaisen klassisen kuohuviinin spumante metodo classicon säännöt – ja kokonaan uuden viinityylin, joka kuuluu edelleen makeiden kuohuviinien parhaimmistoon.

Gancia Asti

Vaalean oljenkeltainen kuohuviini tuoksuu eksoottisille hedelmille, persikalle, kukkaiselle, sitruunalle ja rusinalle. Maultaan se on makea, keskihapokas ja pehmeä.

Perinteikäs Piemonten makea kuohuviini on ainut oikea valinta juhlien jälkiruokaherkkujen kylkeen. Suomalaiset marjaherkut, kakut ja piiraat ovat loistavia Astin kanssa!

Maa: Italia, DOCG Asti

Makutyyppi: Lempeä ja makeahko

Tutustu K-Ruoka-verkkokaupassa

Gancia Asti DOCG 7,5% 0,75l - kuva

Gancia Asti DOCG 7,5% 0,75l

Katso lisää ›

Gancia Asti DOCG 7,5% 0,375l - kuva

Gancia Asti DOCG 7,5% 0,375l

Katso lisää ›