Makeimmat herkut juhlapöytään kaurapohjaisilla Aito-tuotteilla

Makeimmat herkut juhlapöytään kaurapohjaisilla Aito-tuotteilla

Päivitetty 28.3.2019

Kevään ja kesän juhlapöytien herkut syntyvät kotimaisilla Aito-tuotteilla! Aito Kaurajuoma, Aito Kaurajuoma Barista sekä Aito Kauravispi ovat nyt myös gluteenittomia.

Monipuolinen Aito-tuoteperhe tarjoaa kaurapohjaisia vaihtoehtoja ruokajuomaksi, välipalaksi, ruoanlaittoon tai leivontaan. Kaikki Aito-tuotteet valmistetaan kotimaisesta kaurasta vastuullisia periaatteita noudattaen.

Maidottomat ja laktoosittomat Aito-tuotteet sopivat moneen ruokavalioon, ja auttavat loihtimaan juhlapöytään herkkuja, jotka maistuvat kaikille. Aito Kaurajuoma, Aito Kaurajuoma Barista ja Aito Kauravispi ovat nyt myös gluteenittomia, eli ne sopivat myös keliaakikoille.

Kuohkeaksi vaahtoutuva Aito Kauravispi kuorruttaa ja täyttää juhlien herkullisimmat täytekakut, ja sellaisenaan käyttövalmis Aito Kaura Vaniljakastike on herkullinen täyte tai kastike kakuille, piiraille ja leivonnaisille. Aito Kaurajuoma ja Aito Kaurajuoma Barista sopivat monipuolisesti leivontaan, ja Aito Kaurajuoma Barista on myös täydellinen kaveri kahville sellaisenaan tai vaahdotettuna.

Kokeile Aito-tuotteita kevään uusissa resepteissä