Kestävän kehityksen omega-3-kapselit

Kestävän kehityksen omega-3-kapselit

Päivitetty 4.1.2021

Möller Kalanmaksaöljykapselit sisältävät kestävästi pyydettyä kalanmaksaöljyä helposti nieltävässä, näppärässä kapselimuodossa!

Haluaisitko kalanmaksaöljyn ruokavaliosi tueksi, mutta ujostelet sen makua?

Möller Kalanmaksaöljykapseleissa on pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja, eikosapentaeenihappoa ja dokosaheksaeenihappoa – eli tuttavallisemmin EPA:a ja DHA:a. EPA ja DHA (250 mg/vrk) edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA (250 mg/vrk) tukee myös aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina. Kapselit sisältävät myös A- ja D-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuote on tarkoitettu tukemaan terveitä elämäntapoja sekä täydentämään monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota.

Terveyden kannalta välttämättömät omega-3-rasvahapot pitää saada ravinnosta, koska elimistö ei pysty niitä valmistamaan. ALA eli alfa-linoleenihappo on kasvikunnan tuotteista saatava omega-3-rasvahappo, mutta vain pieni osa ALA:sta muuntuu elimistössä DHA:ksi tai EPA:ksi. Onkin tärkeää varmistaa riittävä DHA:n ja EPA:n saanti suoraan ravinnosta tai sen tukena ravintolisästä. Mitä rasvaisempi kala, sitä enemmän EPA:a ja DHA:a se sisältää. Artikkelin kuvituskuva Möller Kalanmaksaöljykapselien kalanmaksaöljy on puristettu kestävästi pyydetystä norjalaisesta turskasta. Tuotteella on MSC-merkki, joka kertoo vastuullisesta kalastuksesta ja jäljitettävyydestä. Tämä on ensiarvoisen tärkeää, sillä ylikalastus on aito ongelma useilla maailman merillä. Tuotteen raaka-aineiden alkuperä pystytään jäljittämään, ja kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn jalostus tapahtuu omalla tehtaallamme Oslossa. Tuote valmistetaan Lofoottien ja Vesterålenin alueiden arktisesta turskasta, jonka kanta on erittäin elinvoimainen eikä sitä uhkaa ylikalastus.

Möller kalanmaksaöljy kapseli 680 x 300