Luonnonmukaiset Mulieres-kodinpuhdistustuotteet ovat tehokkaita ja turvallisia

Luonnonmukaiset Mulieres-kodinpuhdistustuotteet ovat tehokkaita ja turvallisia

Päivitetty 29.10.2020

Mulieresin pyykinpesu- ja kodinpuhdistustuotteet ovat luonnonmukaisia ja tehokkaita, ja ne sopivat herkkäihoisille ja allergikoille.

Virolainen Mulieres aloitti pienenä perheyrityksenä. Se syntyi tarpeesta löytää luonnonmukainen mutta tehokas pyykinpesuaine, joka ei ärsyttäisi pienten lasten herkkää ja allergista ihoa. Mulieresin perustaja, kolmen lapsen äiti Merylin Rüütli ei löytänyt markkinoilta tuotetta, joka vastaisi hänen odotuksiaan. Rüütli päätteli, että muillakin perheillä voisi olla samanlaisia ongelmia, ja alkoi kehittää omaa tuotesarjaa. Nyt Mulieres-tuotteet ovat saatavilla myös Suomessa. Tuotteet valmistetaan ja pakataan ympäristöystävällisesti Virossa.

Luonnonmukaista, tehokasta ja turvallista

Mulieresin mielestä pyykinpesu- ja kodinpuhdistusaineiden on oltava sekä turvallisia että tehokkaita: niiden tulee poistaa lika ja tahrat ärsyttämättä ihoa ja kuormittamatta ympäristöä. Luonnonmukaiset tuotteet ovat turvallisia paitsi niiden käyttäjille myös ympäristölle. Mulieresin kaikki tuotteet ovat ECOCERT-sertifioituja, vegaanisia ja valmistettu laadukkaista luonnomukaisista ainesosista. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, petrokemikaaleja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Tuotteiden teho on testattu ja todettu Tallinnan teknillisessä yliopistossa.

Mulieres uskoo, että paras tuoksu on luonnon tuoksu. Siksi Mulieres-tuotteiden hajusteet ovat peräisin laadukkaista eteerisistä öljyistä, jotka virkistävät ja tasapainottavat aisteja. Saatavilla on myös hajusteettomia vaihtoehtoja, jotka ovat saaneet Viron allergialiiton suosituksen.

Mulieres 680x300

Ympäristöystävälliset pakkaukset sisältävät vähemmän muovia

Mulieres on osa maailmanlaajuista liikettä kohti kestävämpää elämäntapaa ja terveellisempiä, turvallisempia elinympäristöjä. Siksi Mulieres haluaa minimoida tuotteidensa ympäristövaikutukset sekä puhdistuskemikaalien jäänteet esimerkiksi vaatteissa, kodin työtasoilla, aterimissa ja lasten leluissa.

Mulieres-tuotteiden kierrätettävät kartonkipakkaukset sisältävät 70 % vähemmän muovia tavanomaiseen pakkaukseen verrattuna. Pakkaus on yhtä vahva ja helppokäyttöinen kuin tavallinen muovipullo, mutta muovia on vain pakkauksen sisäpussissa ja korkissa. Kartonkikuoren voi käyttää uudelleen esimerkiksi yrttien kasvatuksessa, kompostoida tai lajitella kartonginkeräykseen.

Joka ikinen pesukone ja tiskiallas johtaa lopulta mereen. Itämeren hitaasti kiertäviin vesiin vaikuttavat paitsi laivaliikenne ja maatalous myös Itämeren rantojen asukkaiden jokapäiväiset valinnat. Voimme kaikki auttaa luomaan turvallisemman ja terveellisemmän elinympäristön – esimerkiksi suosimalla biohajoavia pesu- ja puhdistusaineita.

Tutustu Mulieresin tuotteisiin:

Yleispuhdistusaine Natural Multi Cleaner – Pesuainetiiviste soveltuu vaikka mihin: tiivisteellä tiskaat astiat ja puhdistat WC:n, uunin ja grillin sekä peset lattiat. Yhdestä Multi Cleaner -tiivisteestä riittää pesuainetta 25 suihkepulloon!

Pyykkigeeli Natural Laundry Wash – Tiivistetty pyykinpesugeeli on niin tehokasta, että erillisiä tahranpoistoaineita ei tarvita. Kierrätettävä ekopakkaus vähentää muovijätteen määrää. Yhdestä pullosta riittää 37 pesukertaan.

Konetiskitabletti ECO All-in-one – Tehokkaat, 98-prosenttisesti luonnonmukaisista ainesosista valmistetut konetiskitabletit ovat 97-prosenttisesti biohajoavia.

Katso alla olevasta videosta tai tästä miten käytät Mulieres-tuotteita: