Uutuudet
Uutta kotiin ja kauneuteen

Uutta kotiin ja kauneuteen

Tutustu uusimpiin kauneuden, hyvinvoinnin ja kodin tuotteisiin, jotka tekevät arjesta parempaa! Kuukauden uutuudet löydät K-kaupastasi.

L300 Vitamin C -tuotesarja - säteilevän ihon salaisuus

Vitamin C-tuotteissa yhdistyvät tehokas C-vitamiini ja antioksidanttipitoinen tyrni- sekä greippiuute. Lopputuloksena on kaunis, hyvinvoiva ja säteilevä iho! Tuotteet ovat hajusteettomia sekä dermatologisesti testattuja ja sopivat kaikille ihotyypeille. Sarjaan kuuluu yövoide, päivävoide, kasvonaamio sekä kasvoseerumi.

 • Energizing Face Mask -kasvonaamio (75 ml) sisältää C-vitamiinia ja sheavoita, jotka antavat iholle luonnollista heleyttä ja raikkaan ulkonäön.
 • Revitalizing Night Cream -yövoide (50 ml) uudistaa ihoa yön aikana stimuloimalla ihosolujen uudistumista ja kollageenituotantoa
 • Instant Glow Day Cream -päivävoide (50 ml) sisältää C-vitamiinia ja valoa heijastavia pigmenttejä, jotka heleyttävät samean ihon välittömästi.
 • Glow Boost Face Serum -kasvoseerumi (30 ml) sisältää C-vitamiinia ja hyaluronihappoa, jotka antavat tasaisemman ihonvärin sekä vähentävät ryppyjä ja ohuita juonteita.

Sana-sol Vitabons-uutuusvitamiinit - hyvän maun vitamiinit jokaiseen päivään!

Vihdoin myös aikuiset voivat nauttia vitamiinit hyvänmakuisina pehmeinä ja pureskeltavina! Sana-solin pirteissä vitamiineissa on huomioitu suomalaiset aikuiset ja mikä parasta, nyt vitamiinien ottaminen maistuu hyvältä! VITABONS-tähdet ovat sokerittomia.

 • Sana-sol Vitabons Monivitamiini on pehmeä, pureskeltava, vadelmanmakuinen vitamiinivalmiste. Sisältää 7 vitamiinia ja 2 kivennäisainetta.

 • Sana-sol Vitabons D-vitamiini on pehmeä, pureskeltava, mangonmakuinen vitamiinivalmiste. Sisältää 25µg D-vitamiinia.

 • Sana-sol Vitabons C-vitamiini on pehmeä, pureskeltava, appelsiininmakuinen vitamiinivalmiste. Sisältää 100 mg C-vitamiinia.

 • Sana-sol Vitabons B12-vitamiini on pehmeä, pureskeltava, metsämansikan-punaherukanmakuinen vitamiinivalmiste. Sisältää 500µg B12-vitamiinia.

Möller kalanmaksaöljykapseli - ruokavalion tueksi

Möller Kalanmaksaöljykapselit sisältävät kalanmaksaöljyä, A-ja D-vitamiineja sekä omega-3-rasvahappoja (EPA ja DHA). Tuotteella on MSC-merkki.

Dove Powered by Plants – helli ihoasi kasvien voimalla

Dove on ottanut ensimmäistä kertaa käyttöönsä kasvien uudistavan voiman, joka tekee ihmeitä ihollesi, kun se yhdistetään ihonhoidon asiantuntemukseemme. Uuteen sertifioituun Powered by Plants -ihonhoitosarjaan kuuluu öljypohjaisia suihkusaippuoita, vartalovoiteita ja deodorantteja:

 • Ihoa uudistavat ja runsaasti kosteuttavat Dove Powered by Plants -suihkusaippuat
 • 48 tunnin ajan kosteuttavat Dove Powered by Plants -vartalovoiteet
 • Alumiinittomat, 24 tunnin suojan antavat Dove Powered by Plants -deodorantit

Pirkka Ecocert pesu- ja puhdistusaineet - ekologiset tuotteet kauniilla kuosilla

Uudet ekologiset Pirkka pesu- ja puhdistusaineet ovat Ecocert-sertifioituja ja vegaanisia ja ne on pakattu kierrätysmuovista valmistettuihin pulloihin. Pakkausten upea kuosi on Ivana Helsingin Paola Suhosen käsialaa. Näitä pesuaineita on kiva pitää esillä! Sarjaan kuuluu pyykinpesuneste, keittiöpuhdistaja, yleispuhdistaja sekä hajustettu ja hajustamaton astianpesuaine.