Uutuudet
Uutta kotiin ja kauneuteen

Uutta kotiin ja kauneuteen

Tutustu kauneuden, hyvinvoinnin ja kodin uusimpiin tuotteisiin, jotka tekevät arjestakin juhlaa! Nämä kuukauden uutuudet löydät K-kaupoista.

Uutuustuotteiden valikoima vaihtelee kaupoittain. Kaipaatko juuri tiettyä tuotetta oman K-kauppasi hyllylle? Tee ehdotus suosikistasi ja vaikuta oman kauppasi valikoimaan tästä!

Schwarzkopf Brillance -kestoväri - Timantin säteilevää intensiivisyyttä hiusväriin

Schwarzkopf Brillance -kestoväri ainutlaatuisella Color Protect -koostumuksella takaa intensiivisen, pitkäkestoisen ja kauniin lopputuloksen. Täydellinen harmaan peitto! Hiusväri, joka säteilee kuin timantti. Pakkaus sisältää Color Shine -hoitoaineen, joka hoitaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa sekä Diamond Gloss -seerumin, joka tekee väristä kestävän, intensiivisen ja kiiltävän. Saatavilla useita värisävyjä.

Uusi Dove BodyLove Essentials -tuotesarja - Puhetta kehopositiivisuuden puolesta

Dove pyrkii toiminnallaan vahvistamaan kehopositiivisuutta ja rakentamaan käyttäjiensä itsetuntoa.

Uudesta Dove BodyLove Essentials -sarjasta löytyy käsien- ja vartalonhoitotuotteita, joilla on pieni mutta tärkeä rooli itsehoidossa, ja jotka auttavat naisia ottamaan oman vartalonsa haltuunsa. Tuotesarja sisältää vartalo- ja käsivoiteita, joissa Restoring Ceramide -seerumi antaa iholle sen mitä se tarvitsee lisätäkseen ihon luonnollista keramidituotantoa ja vahvistaakseen ihon suojakerrosta ja vastustuskykyä. Vahvempi suojakerros auttaa ihoa säilyttämään kosteuden pitkään, jolloin iho on pehmeämpi, sileämpi ja terveempi.