Uutuudet
Uutta kotiin ja kauneuteen

Uutta kotiin ja kauneuteen

Tutustu uusiin ja ajankohtaisiin kodin tuotteisiin, jotka tekevät arjesta parempaa! Uutuudet löydät omasta K-ruokakaupastasi.

Love Beauty and Planet Oceans Edition

Love Beauty and Planet Marine Algae & Eucalyptus on merellinen yhdistelmä luonnollista merilevää sekä eettisesti hankittua eukalyptusta. Sarjan tuotteet tarjoavat hiuksille ja iholle ison annoksen kosteutusta. Tuoksussa voit tunnistaa pirskahduksen merellistä tunnelmaa sekä ihastua viilentävän raikkaaseen eukalyptukseen.

Sarjaan kuuluvat:

  • Marine Moisture Shampoo 400ml
  • Marine Moisture Hoitoaine 400ml
  • Wave of Hydration Suihkugeeli 400ml (saatavilla 7/2020)
  • Marine Hydration Vartalovoide 400ml (saatavilla 7/2020)

Tuotteiden erikoispullot valmistetaan 100% rannikolta kerätystä muovista. Muovi on kerätty 15 kilometrin säteeltä Taiwanin rannikosta alueelta, josta muovia päätyy suuria määriä valtameriimme. Täytämme pullon hyvillä ainesosilla ja teemme näin pienen hyvän teon sekä sinulle, että planeetallemme.

Vivania® Beauty Shot

Sileän, kauniin ihon salaisuus! Heti käyttövalmis ja hyvin imeytyvä Vivania® Beauty Shot -kollageenijuoma sisältää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan®-kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Nauti hyvänmakuinen shotti päivittäin.

Uusi kausimaku Punaiset Marjat saatavilla vain K-ruokakaupoista.

Nolla Antimicrobial: Sports Gear Sanitizer

Suomalaisen Nollan uutuuslinja Sportin ensimmäinen tuote Sports Gear Sanitizer vaikuttaa ihmeaineelta. Se poistaa pinttyneistä treenikamoista pahan hajun sekä tappaa bakteerit. Testissä tuote poisti yhdellä kevyellä suihkekerroksella hajut treenivaatteista ja varustekassista, kahdella jopa parhaat päivänsä nähneistä haisevista juoksukengistä. Sports Gear Sanitizer sopii myös jalkineille sekä ei-vesipestäville tekstiileille. Tehon antava Nolla™ Silver Polymer Technology on Avainlipputuote ja valmistetaan Helsingissä.