Uutuudet
Uutta kotiin ja kauneuteen

Uutta kotiin ja kauneuteen

Tutustu uusiin ja ajankohtaisiin kodin tuotteisiin, jotka tekevät arjesta parempaa! Uutuudet löydät omasta K-ruokakaupastasi.

OMO Color 3in1 pyykinpesukapseli

OMO-pyykinpesukapselit tekevät pyykinpesusta helppoa ja siistiä. OMO-pyykinpesukapseleissa pesuaineen määrä on valmiiksi annosteltu eli yksi pesukapseli riittää yhteen pesukertaan. Helpon annostelun avulla selviät pyykinpesusta ilman sotkua! Pyykinpesukapseleiden 3in1-koostumus on tehokas tahroja vastaan, pitää värit kirkkaina ja antaa pitkäkestoista raikkautta.

Nyt löydät OMO Color 3in1 -pyykinpesukapselit isommassa, 30 kappaleen pakkauskoossa.

Comfort Naturals -huuhteluaineet

Uudet Comfort Naturals -huuhteluaineet hoitavat vaatteita luonnollisen tehokkaasti. Luontoperäisten ainesosien ja biohajoavien tuoksujen ansiosta ne tarjoavat turvallisen vaihtoehdon pyykin huuhteluun. Tuotteet ovat Eco Cert -sertifioituja, ja valikoimista löytyy kaksi eri tuoksua: Ylang Ylang ja Lavender & Wild Mint.

Huuhteluaineet hoitavat tekstiilejäsi: ne pidentävät tekstiilin käyttöikää ja vähentävät sähköisyyttä sekä nopeuttavat kuivumista ja helpottavat silittämistä. Saat ihanan pehmeät ja raikkaat vaatteet!

Colgate Bamboo Charcoal -hammasharja

Colgate Bamboo Charcoal -hammasharja on valmistettu vastuullisesti kasvatetusta bambusta ja on 100% biohajoava*. Hammasharjan ylöspäin kaventuvat harjakset puhdistavat hampaat ja ikenet hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Hammasharjan varsi on vahattu mehiläisvahalla vähentäen veden imeytymistä varteen ja näin ollen pidentäen hammasharjan käyttöikää. Hammasharjan pakkaus on myös täysin kierrätettävä, joten muistathan kierrättää sen. Perinteinen muovinen hammasharja sisältää noin 15-20 g muovia, joten vaihtamalla Colgate Bamboo Charcoal -hammasharjaan autat vähentämään muovijätteen määrää.

(*) Poista harjakset

Pirkka Face puhdistuspyyhe kasvoille Sensitive

Pirkka Face puhdistuspyyhe kasvoille (30 kpl/pkt) on saatavana nyt hajustamattomana Sensitive-versiona. Puhdistuspyyhkeet puhdistavat kasvojen ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti kaikista meikeistä samalla kosteuttaen ja virkistäen ihoa.