Uutuudet
Uutta kotiin ja kauneuteen

Uutta kotiin ja kauneuteen

Tutustu uusiin ja ajankohtaisiin kodin tuotteisiin, jotka tekevät arjesta parempaa! Uutuudet löydät omasta K-ruokakaupastasi.

Lotus - talvisen pirteällä kuosilla

Lotus Soft Embo Talvi -pakkausta ja Lotus Emilia Design Talvi -pakkausta sekä arkkeja koristaa Virkkukoukkusen käsialaa oleva talvisen pirteä painokuosi. Tuotteet on valmistettu Suomessa Nokian paperitehtaalla.

Softlan huuhteluaineet - kasvipohjaista pehmeyttä

Kasvipohjaisia pehmennysaineita 89-prosenttisella biohajoavuudella

Uudet, dermatologisesti testatut Softlan Plant Based -huuhteluaineet jättävät pyykin ihana pehmeän tuntuiseksi ja hurmaavan tuoksuiseksi. Huuhteluaineet sisältävät kasvipohjaisia pehmennysaineita ja ovat 89-prosenttisesti biohajoavia. Pullot on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä muovista. Uutuudet ovat saatavilla kahdessa tuoksussa, White Flowers ja Linen Flowers.

Softlan huuhteluaine 650ml Linen Flowers - kuva

Softlan huuhteluaine 650ml Linen Flowers

Katso lisää ›

Softlan huuhteluaine 650ml White Flowers - kuva

Softlan huuhteluaine 650ml White Flowers

Katso lisää ›

Palmolive Natural Wellness – suihkusaippuat hemmotteluun

Hemmottele itseäsi uusilla Palmolive Natural Wellness –suihkusaippuoilla

Palmolive Natural Wellness Revitalising -suihkusaippua sisältää kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksista tunnettua merilevää ja lootuksenkukkaa.

Palmolive Natural Wellness Balancing -suihkusaippua sisältää hampunsiemenöljyä ja kamomillaa. Hampunsiemenöljy rauhoittaa ihoärsytystä ja edesauttaa uusien ihosolujen kehittymistä.

Palmolive Natural Wellness Pampering -suihkusaippua sisältää savea ja ruusuöljyä. Savi on muinainen luonnon ainesosa, joka syväpuhdistaa, kirkastaa, uudistaa sekä heleyttää ihoa.

Palmolive suihkusaippua 250ml Balancing Hemp & Chamomile - kuva

Palmolive suihkusaippua 250ml Balancing Hemp & Chamomile

Katso lisää ›

Palmolive suihkusaippua 250ml ampering Clay - kuva

Palmolive suihkusaippua 250ml ampering Clay

Katso lisää ›

Smile for Good hammastahna - Kierrätettävä tuubi ja luonnollista alkuperää olevat ainesosat

Uusi Colgate Smile for Good -hammastahna

Uuden Colgate Smile for Good -hammastahnan tuubi on Colgaten ensimmäinen kierrätettävä hammastahnatuubi*. Hammastahnan koostumuksen tarkkaan valitut ainesosat ovat 99,7% luonnollista alkuperää. Vegaaninen EcoCert-sertifioitu hammastahna sisältää suositellun 1450 ppm fluoria.

*Arvioinut RecyClass

Suomalaisten hampaiden harjaus kuntoon valtakunnallisella Koko Suomi harjaa -kampanjalla (@kokosuomiharjaa)

Koko Suomi harjaa -kampanjan tavoitteena on saada kaikenikäiset suomalaiset tietoiseksi siitä, että suun terveyden kannalta on välttämätöntä harjata hampaat kahdesti vuorokaudessa fluoritahnalla kahden minuutin ajan.

Osallistu siis #kokosuomiharjaa -haasteeseen! Osallistumaan pääset jakamalla päivittäiseen harjaamiseen kannustavia videoita omilla somekanavillasi. Seuraa kampanjaa Facebookissa. Koko Suomi harjaa -kampanja alkaa 5.10.2020.

Colgate Smile For Good hammastahna 75ml - kuva

Colgate Smile For Good hammastahna 75ml

Katso lisää ›

Pirkka wc- ja talouspaperi muovittomassa pakkauksessa

WC- ja talouspaperia nyt vihdoin muovittomassa paperipakkauksessa! Pehmeät ja laadukkaat paperit, tuotteilla on Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki. Talouspaperi on puoliarkkia.

Pirkka talouspaperi valkoinen puoliarkki 4rl paperipakkauksessa - kuva

Pirkka talouspaperi valkoinen puoliarkki 4rl paperipakkauksessa

Katso lisää ›