Uutuudet
Uutta kotiin ja kauneuteen

Uutta kotiin ja kauneuteen

Tutustu uusimpiin kauneuden, hyvinvoinnin ja kodin tuotteisiin, jotka tekevät arjesta juhlaa! Nämä kuukauden uutuudet löydät K-kaupastasi.

Ylellisyyttä kaikille aisteille

Uusi Colgate® Elixir hammastahnasarja takaa ylellisen suunhoidon kokemuksen. Kauneudenhoidon inspiroimat ainesosat miellyttävät kaikkia aistejasi ja houkuttelee tekemään hampaiden pesusta osan jokapäiväistä kauneudenhoidon rutiinia. Kaunis ja näyttävä muotoilu tekee elixiristä elegantin osan kylpyhuoneen sisustusta, kierrätettävyyttä unohtamatta.

Tutustu koko Colgate® Elixir -tuotesarjaan: elixir White Restore, elixir Gum Booster ja elixir Cool Detox.

Nivea Sun -uutuudet - Aurinkosuoja jokaiselle iholle

Uudet Nivea Sun-tuotteet eivät katso ikää tai ihoa: löydät jokaiseen tarpeeseen sopivan aurinkosuojan, myös herkälle iholle.

NIVEA 150ml SUN Kid's Mineral Sunscreen SK50+ -aurinkosuojavoide

Erityisesti lasten herkälle iholle kehitetty hajusteeton, 100 % fysikaalinen aurinkosuojavoide, jossa on vedenkestävä UVA/UVB-suoja.

Fysikaalinen aurinkovoide heijastaa haitalliset säteet pois iholta ilman kemiallisia UV-filttereitä ja suojaa tehokkaasti auringonpolttamilta. NIVEA SUN Kid's Mineral Sunscreen -voide sisältää luomu aloe veraa ja levittyy helposti – ei jätä tahmaista tai rasvaista tunnetta iholle. Näppärä tuubi on helppo ottaa mukaan.

Ei sisällä ympäristölle haitallisia UV-suodattimia eikä mikromuoveja, vegaaninen koostumus.

NIVEA 50ml SUN UV Face Mineral Sunscreen SK50+ -aurinkosuojavoide

Herkälle iholle sopiva hajusteeton, 100% fysikaalinen UV-suoja, joka heijastaa haitalliset säteet pois iholta – täysin ilman kemiallisia UV-filttereitä!

Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä aurinkosuojavoide sisältää antioksidantteja ja luomu aloe veraa, siinä on erittäin vedenkestävä UVA/UVB-suoja eikä se aiheuta tahmaista tai rasvaista tunnetta iholle. Näppärä tuubi on helppo ottaa matkalle mukaan! Vegaaninen koostumus, dermatologisesti testattu.

NIVEA SUN 200ml PROTECT & MOISTURE SUN LOTION SK30 -aurinkosuojavoide

Uudistunut Protect & Moisture kosteuttaa nyt entistä tehokkaammin ja pitkäkestoisesti – jopa 48 tuntia! Vedenkestävä aurinkosuoja myös vahvistaa ihon omaa mikrobiomia, suojaa välittömästi ihoa auringonpolttamilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta ja auttaa ehkäisemään aurinkoallergian riskiä.

Erittäin tehokas UVA/UVB-suoja.

NIVEA SUN UV Face Soothing Sensitive SK50 -aurinkosuojavoide

Erityisesti kasvon herkän iholle kehitetty hajuton, SK50-suojakertoimella varustettu aurinkosuojavoide, joka suojaa auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Tehokkaasti suojaavassa voiteessa on kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta iholle. Sisältää myös sinivalosuojan.

Kotimaiset ja 100 % hiilineutraalit Muumi Baby -vaipat!

Me Muumi Babyllä haluamme panostaa lastemme tulevaisuuteen jokapäiväisillä teoilla jo nyt. Suomalaiset Muumi Baby- vaipat on kehitetty ja valmistettu vain puhtaista ja turvallisista raaka-aineista, tehokkuudesta tinkimättä. Vastuullisuus ja ympäristövaikutukset ovat toimintamme ytimessä ja nyt Muumi Baby- vaippojen hiilijalanjälki on puhdas nolla!

Vaippojemme hiilineutraalisuus syntyy mm. näistä teoista: Tuotantoenergiamme on 100 % hiilivapaata, käytämme vain suomalaista FSC-sertifioitua selluloosaa, kotimainen valmistus takaa lyhyet kuljetusmatkat, kaikki tuotantojäte kierrätetään tai poltetaan energiaksi ja vaippapussimme on 100% biohajoava. Jäljelle jäävä pieni määrä hiilipäästöjä kompensoidaan suosimalla YK:n Climate Neutral Now- ohjelman Gold Standard- sertifioituja projekteja.

Käyttämällä Muumi Baby -vaippoja lapsellasi, teet ympäristön kannalta parhaan valinnan ja samalla tuet suomalaista työtä.