Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Uutta kotiin ja kauneuteen

Uutta kotiin ja kauneuteen

Tutustu kauneuden, hyvinvoinnin ja kodin uusimpiin tuotteisiin, jotka tekevät arjestakin juhlaa! Nämä kuukauden uutuudet löydät K-kaupoista.

Uutuustuotteiden valikoima vaihtelee kaupoittain. Kaipaatko juuri tiettyä tuotetta oman K-kauppasi hyllylle? Tee ehdotus suosikistasi ja vaikuta oman kauppasi valikoimaan tästä!

Palmolive Memories of Nature -suihkusaippuat – Ihastu viehättäviin tuoksuihin

Palmolive Memories of Nature -suihkusaippuoiden tuoksuilla on vahva yhteys muistoihimme. Kesämökin kukkakedot, etelänmatkan eksoottiset kukat iltatuulessa, marjametsän herkulliset tuoksut – ne kaikki palauttavat meidät hetkeksi takaisin luonnon helmaan ja menneiden vuosien muistoihin. Palmolive Memories of Nature -suihkusaippuoiden hellävaraiset sekä 95 % biohajoavat koostumukset puhdistavat ihosi. Memories of Nature -sarjaan kuuluu neljä hurmaavaa tuotetta.

Palmolive Wellness -suihkusaippuat – Hellävarainen koostumus ja virkistävä tuoksu

Joskus on hyvä ottaa omaa aikaa ja tehdä suihkuhetkestä arjen rutiinin sijasta jotain palauttavaa ja hoitavaa. Palmolive on luonut uudet Palmolive Wellness -suihkusaippuat juuri tähän tarkoitukseen. Niiden hellävaraiset ja 95 % biohajoavat koostumukset puhdistavat ihosi samalla kun niiden raikkaat, luonnollisia eteerisiä öljyjä sisältävät tuoksut virkistävät mieltäsi. Wellness-sarjaan kuuluu kuusi ihastuttavaa tuotetta.

Omo-pyykinpesunesteet ja -kapselit uudistuivat

Uudistetut Omo-pyykinpesunesteet ja 3in1- kapselit takaavat ensiluokkaisen puhtauden kasvipohjaisilla tahranpoistajilla. Tehokkuus tahranpoistossa on yhtä erinomainen kuin aiemmin, mutta nyt hyvä pesutulos syntyy ympäristöystävällisemmin.

Kaikki Omo-tuotteet saivat uuden modernin ja helposti tunnistettavan pakkausilmeen. Nestemäisten tuotteiden pakkaukset on valmistettu jopa 97-prosenttisesti kierrätetystä muovista ja jauhemaisten tuotteiden pakkaukset kierrätyskuidusta. Pakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä. Tuotteet valmistetaan hiilineutraalissa tehtaassa, joka käyttää 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa tuotannossaan.

Serto Hajusteeton Tahrasooda ja Pyykkietikka – Haastavien tahrojen ja pinttyneiden hajujen karkottajat

Serto Hajusteeton Tahrasooda poistaa pyykistä haastavimmatkin tahrat, on hellävarainen tekstiileille, raikastaa pyykin ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Tahrasooda sisältää soodana tunnettua natriumkarbonaattia ja ruokasoodana tunnettua natriumbikarbonaattia sekä tehokkaita entsyymejä, jotka ehkäisevät nukkaantumista ja tehoavat tahroihin jo 40 °C lämpötilasta alkaen. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu ja Joutsenmerkki, ja se on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista.

Serto Hajusteeton Pyykkietikka raikastaa ja kirkastaa pyykkiä, poistaa sähköisyyttä ja pehmentää tekstiilejä luonnollisen tehokkaasti. Se sisältää myös hajunsyöjää, joka poistaa pinttyneemmätkin hajut pyykistä ja sopii siksi erityisen hyvin urheiluvaatteiden raikastamiseen. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä ja se on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa, joten tuotteella on myös Allergiatunnus. Tuote on pakattu kierrätysmuovipulloon.

Pirkka rypsivahakynttilät – Ympäristöystävällisistä raaka-aineista

Täysin kasvipohjaiset rypsivahakynttilät on valmistettu luonnollisista, ympäristöystävällisistä raaka-aineista. Ne palavat puhtaasti päästämättä myrkyllisiä aineita ja pidempään kuin parafiini- ja steariinikynttilät. Pirkka rypsivahakynttilät ovat GMO-vapaita, ja niiden sydänlanka on 100 % Ecotex-sertifioitua puuvillaa. Kynttilät ovat käsintehtyjä eivätkä sisällä palmuöljyä.