Naapurin Maalaiskana – Parasta kanaa

Naapurin Maalaiskana – Parasta kanaa

Päivitetty 27.7.2023

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Filosofiamme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tehdä kaikki asiat vähän paremmin ja tuoda markkinoille sloganimme mukaisesti parasta kanaa.

Laatu ja maku edellä

Naapurin Maalaiskanan tuotteet maustetaan aina maku edellä. Tuotteidemme maustamisessa suosimme vaativimpaankin makuun sopivia laadukkaita pintamausteita, jotka hierotaan lihan pintaan öljyn kera. Näin toimimalla voimme taata paitsi puhtaat ja aidot maut myös mahdollisimman korkean lihapitoisuuden kaikissa tuotteissamme. Maustamattomien tuotteidemme lihapitoisuus on aina 100 %.

Naapurin maalaiskana kuvituskuva 680x350

Kotimaista lähiruokaa Liedosta

Naapurin Maalaiskanat syntyvät ja kasvavat Liedossa sijaitsevan tehtaamme läheisyydessä – siis ihan Naapurissa. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella Naapurin Maalaiskanoja kasvattaa kymmenen sopimustuottajaa. Tiloilla kananpojat elävät vapaasti liikkuen ja kuopsutellen turvepehkun päällä. Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet ovat 100 % kotimaista kanaa ja valmistettu sekä pakattu Suomessa.

Parempaa elämää, laadukkaampaa lihaa

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, millä kanapoikamme ruokitaan. Lintujen ruoka koostuu pääosin kotimaisesta kaurasta ja vehnästä, mutta mukana on myös vastuullisesti tuotettua soijaa. Vastuullisesti tuotetun, sertifioidun soijan käytöllä voimme estää soijan tuotannon yleisiä ongelmia, kuten metsäkatoa ja sitä kautta ilmastopäästöjen kasvua, luonnon monimuotoisuuden heikkenemistä ja eroosiota.

Naapurin maalaiskana kuvituskuva 2

#parastakanaa #naapurinmaalaiskana