Naapurin Maalaiskana – Parasta kanaa

Naapurin Maalaiskana – Parasta kanaa

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Filosofiamme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tehdä kaikki asiat vähän paremmin ja tuoda markkinoille sloganimme mukaisesti parasta kanaa.

Laatu ja maku edellä

Naapurin Maalaiskanan tuotteet maustetaan aina maku edellä. Tuotteidemme maustamisessa suosimme vaativimpaankin makuun sopivia laadukkaita pintamausteita, jotka hierotaan lihan pintaan öljyn kera. Näin toimimalla voimme taata paitsi puhtaat ja aidot maut myös mahdollisimman korkean lihapitoisuuden kaikissa tuotteissamme. Maustamattomien tuotteidemme lihapitoisuus on aina 100 %. Naapurin maalaiskana kuvituskuva

Kotimaista lähiruokaa Liedosta

Naapurin Maalaiskanat syntyvät ja kasvavat Liedossa sijaitsevan tehtaamme läheisyydessä – siis ihan Naapurissa. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella Naapurin Maalaiskanoja kasvattaa kymmenen sopimustuottajaa. Tiloilla kananpojat elävät vapaasti liikkuen ja kuopsutellen turvepehkun päällä. Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet ovat 100 % kotimaista kanaa ja valmistettu sekä pakattu Suomessa.

GMO- ja antibioottivapaata kanaa

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen millä Naapurin Maalaiskanat ruokitaan. Kun kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, pysyvät ne terveinä koko elinkaarensa ajan eikä niitä tarvitse lääkitä. Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet ovat antibiootti- ja GMO-vapaita. GMO-vapaa lihantuotantotapa tarkoittaa, että kanojen ruokinnassa ei ole käytetty lainkaan geenimanipuloitua rehua vaan ravinto koostuu luonnollisista raaka-aineista, kuten lähipelloilta kerätystä vehnästä ja kaurasta. Naapurin Maalaiskana on luomun ohella ainoa GMO-vapaan kananlihan tuottaja Suomessa.
Naapurin maalaiskana kuvituskuva 2

#parastakanaa #naapurinmaalaiskana