Papa Rafkin Mozzarella

Papa Rafkin Mozzarella

Päivitetty 19.2.2018

Ohut pohja, maistuva tomaattikastike perinteisellä reseptillä, mehevä mozzarella, makeat kirsikkatomaatit ja ihana basilikapesto... Näistä syntyy täydellinen klassikkopizza! Papa Rafkin Mozzarella-pakastepizza nyt vain K-ruokakaupoista.

Buon appetito, täydellinen mozzarellapizza!

Vaikka Papa Rafkin Mozzarella-pizzassa pystyykin suorastaan maistamaan Italian auringon ja kuulemaan korvissaan kenkien kopinan kapeiden katujen mukalakivitystä vasten, valmistuu tämä pakastealtaan mehevä uutuus kotoisesti Suomen Pudasjärvellä. Ohueksi leivottu pohja, maistuva tomaattikastike Papa Rafkinin omalla reseptillä sekä emmental-edam-juustosekoitus ovat vuosien kokemuksen myötä muodostaneet hyvän pizzan kulmakivet. Uutuuspizzassa täytteenä on mehevää mozzarellaa, makeiksi kypsyneitä kirsikkatomaattiviipaleita ja basilikapestoa. Papa Rafkinin pizzoissa täytteitä ei säästellä, vaan sitä on tietysti runsaasti ja reunasta reunaan!

Tuoreilla yrteillä pientä luksusta

Vaikka Papa Rafkin Mozzarellassa on runsaasti makua jo sellaisenaan, luksusta arjen tai viikonlopun pizzahetkeen tuo vieno koristelu tuoreilla yrteillä tai salaatilla. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa, oreganoa tai rucolaa, haukkaa pala ja lennähdä makumatkalle kotikeittiöstä käsin.