Suomalainen pakastepizza!
Apetit Papa Rafkin valmistetaan Suomessa ja sillä lailla kunnolla, ettei pizzoissa ole turhia reunoja vaan täytettä on laidasta laitaan. Tämä onkin aivan täytellistä pizzaa. Papa Rafkinin pizzateesit ovat seuraavat: ohut pohja, tomaattikastike omalla reseptillä ja maukas emmental-edam-juustosekoitus ja täytettä pohjantäydeltä.
Vuodesta 1998 Apetit Ruoka Oy:n pakastepizzojen valmistus on tapahtunut Pudasjärvellä. Pieni Pudasjärven, noin 8 000 asukkaan, kaupunki sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan pohjoisosassa. Pudasjärven tehtaassa käytetään pääosin kotimaisia raaka-aineita, esimerkiksi suomalaista kinkkua ja broilerin fileetä. Tässä pienessä ”pizzeriassa” valmistetaan parhaimmillaan 3 000 pizzaa ja pizzapohjaa tunnissa.
Apetit Papa Rafkin -tuoteperheeseen kuuluvat:
- Bolognese&Salami
- Hawaii
- Mozzarella
- Papa´s Chicken ja
- Fantasia
Testaa tietämyksesi Apetit Papa Rafkin –pizzoista ja osallistu kilpailuun!