Caprese-salaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Caprese-salaatti

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Caprese eli klassinen tomaatti-mozzarellasalaatti on monen lempisalaatti. Helppo ja nopea salaatti sopii alkupalaksi ja lisäkkeeksi.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
8 (600 g)
 
kypsää tomaattia
tai
2 pkt (à 220 g/125 g)
 
2 ps (à 200 g/125 g)
 
tai
tai
2 rkl
 
tai
1 ruukku
 
tuoretta basilikaa
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai
ripaus
 
suolaa
tai

Ravintosisältö

Energia
496 kJ / 120 kcal
Rasva
9,7 g
josta tyydyttynyttä
4,9 g
Hiilihydraatit
2,6 g
josta sokereita
2,4 g
Proteiini
4,7 g
Suola
0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Viipaloi tomaatit ja mozzarella. Leikkaa mozzarellaviipaleet vielä puoliksi. Revi basilikan lehdet.

Asettele tarjoiluvadille limittäin tomaatteja, mozzarellaa ja basilikan lehtiä. Valuta pinnalle oliiviöljyä. Viimeistele mustapippurilla ja suolalla. Tarjoa tomaatti-mozzarellasalaatti tuoreen leivän kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala Campana 220g/125g vähälaktoosinen
    Hinta 3,19/kpl
    25,52/kg
  • Plussa-etu −10 %
    Pirkka mozzarella 200g/125g
    Plussa-kortilla
    Etuhinta 4,00/3 kpl
    10,67/kg
    Ilman Plussa-korttia 1,49/kpl (11,92/kg)
  • Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500ml
    Hinta 10,35/kpl
    20,70/l
  • Tomaatti San Marzano 350g Suomi 1lk
    Hinta 4,29/kpl
    12,26/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (43 arviota)

  • helkaannikki
    1 vuosi sitten
    Paras raikas alkuruoka mulla käytössä aina kun vieraita.