Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
Paulúns - syö hyvin, voi hyvin

Paulúns - syö hyvin, voi hyvin

Julkaistu 31.8.2020

Paulúns-tuotesarjan tavoitteena on saada ihmiset syömään paremmin, voidakseen paremmin.

Tuotesarjan tuotteisiin valitaan puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita, jotka ovat ravintoarvoltaan laadukkaita, mutta myös maistuvat hyvältä. Ja aina ilman lisättyä sokeria tai lisäaineita. Helppoja ja herkullisia Paulúns tarjoiluvinkkejä löydät__ pauluns.fistä.__

Pauluns reseptikuvat kuvitus

Paulúns-merkin taustalla työskentelee sisäinen kehitystiimimme, Terveysraati (ruots. Hälsoråd). Terveysraadin muodostavat ravitsemusalan ja gastronomian asiantuntijat, sekä tuotekehityksen ammattilaiset. Terveysraadin tehtävänä on huolehtia, että kaikki Paulúns-tuotteet noudattavat tuotesarjalle asetettuja tiukkoja ohjeistuksia ja kriteerejä, niin ravitsemuksellisen koostumuksen, terveellisyyden kuin maunkin suhteen. Terveellisyys ja hyvä maku ovat ominaisuuksia, joista emme halua koskaan tinkiä.

Tällä hetkellä Paulúns-tuotesarjaan sisältyy monipuolinen ja maistuva kirjo granoloita ja myslejä, valikoimaamme kuuluu myös ravitsevat pähkinäpatukat ja raakariisisekoitukset. Kaikki tuotteet ovat ravitsemuksellisesti tasapainoisia ja valmistettu aina ilman lisättyä sokeria, täynnä terveellistä hyvää.

Granola on rapeaksi ja kullanruskeaksi paahdettua, rakenteeltaan rouheampaa mysliä. Paahto ja rapeus ovat myös granolan ja myslin merkittävin ero. Paulúns granola-tuotesarjaan kuuluu neljä herkullista makua.

Paulúns Paleo granolat sopivat nimensä mukaisesti paleo-ruokavaliota noudattaville, sillä tuotteet eivät sisällä lainkaan viljatuotteita. Paleo granolat sopivat mainiosti myös naposteluun tai lisäämään salaattiin rouheisuutta.

Pauluns tuotekuvat kuvituskuva

Paulúns myslivalikoimaan sisältyy ns. perusmysli, uunipaahdettu mysli ja uusimpana herkullinen, hasselpähkinävoilla maustettu pehmeä mysli. Myös Paulúns pähkinäpatukat ja raakariisipohjaiset SuperRiisimme ovat testaamisen arvoisia.

Pauluns reseptikuvat 2 kuvituskuva

Käy kurkkaamassa helppoja ja herkullisia Paulúns tarjoiluvinkkejä osoitteesta__ pauluns.fi.__ Tulet huomaamaan, että Paulúns-tuotteet taipuvat moneen ja niistä on vaivatonta loihtia terveellisiä herkkuja aamupala-, välipala- tai illallispöytään.