Pientä purtavaa välipalanälkään

Pientä purtavaa välipalanälkään

Tutustu uusiin Hetki-kerrossalaatteihin, rieskoihin ja tuorepuuroihin ja hae omat suosikkisi K-ruokakaupasta.

Syksyllä koulujen ja töiden alkaessa kaivataan helppoja ja nopeita välipaloja pikkunälkää sammuttamaan! Hetki kerrossalaatit, rieskat ja tuorepuurot ovat näppäriä välipaloja niin kotiin, konttorille kuin matkalla syötäviksi. Kerrossalaattien mukana tulee haarukka ja tuorepuurojen mukana lusikka.

Hetki kerrossalaatit

hetki kerrossalaatit 680x300

Kerrossalaatit ilahduttavat hyvän makunsa lisäksi myös kauniilla kerroksellisella ulkonäöllään. Kerrossalaatit ovat 160 g pikkusalaatteja, täydellisiä välipaloja siis! Kerrossalaatti Loimulohi on skandinaavisen keittiön helmi, jossa on alimmaisena sitrushelmicouscousia ja punajuurihummusta. Seuraavaksi tulevat loimulohi sekä tuoreet tomaatinpalat. Päällimmäisenä salaatissa on tuoreita babypinaatin lehtiä. Aasialaishenkisessä Kana-Nuudeli-kerrossalaatissa on alimmaisena maustettua nuudelia misomajoneesin kera. Seuraavaksi tulevat marinoidut porkkanan ja retiisin palat sekä kanasuikaleet. Päällimmäisenä salaatissa on tuoreita babypinaatin lehtiä. Viva España! Chorizo-kerrossalaatissa on alimmaisena maustettua riisiä, maissia ja mustapapuja srirachamajoneesin kera. Seuraavaksi tulevat tuore tomaatti, suomalainen chorizomakkara ja keltainen chili. Päällimmäisenä kerrossalaatissa on tuoreita babypinaatin lehtiä.

Hetki rieskat

hetki rieskat 680x300

Vehnäisten ja rukiisten Hetki-rieskojen täytteiksi on valikoitunut suomalaisille tuttuja makuja. Hetki-rieskat ovat tuhteja pienen nälän sammuttajia. Herkullisen makuisen Kinkku-cheddar-rieskan täytteinä on rouskuvaa jääsalaattia, kotimainen palvikinkkuviipale sekä mehevää cheddartäytettä. Kana-caesar-rieska on klassisen kana-caesarin astetta mausteisempi serkku! Täytteinä rieskassa on rouskuvaa jääsalaattia, reilun kokoisia kanasuikaleita sekä valkosipulista caesartäytettä. Rieska kananmunatäytteellä on tuoteperheen lihaton vaihtoehto! Rieskan täytteinä on kananmunan lisäksi mm. jääsalaattia, maustekurkkua, ranskankermaa ja rouskuvaa siemensekoitusta.

Hetki tuorepuurot

hetki tuorepuurot 680x300

Kauraiset Hetki-tuorepuurot ovat vatsaa helliviä välipaloja. Tuoteperheestä löytyy maidoton Puolukka-chiansiementuorepuuro, ilman lisättyä sokeria oleva Omena-kanelituorepuuro sekä aito oikea Mustikkatuorepuuro.