Kiivi-banaanituorepuuro
- Annosmäärä2 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Tuorepuuro on helppo ja ravitseva aamupala tai välipala. Tuorepuuron makua helppo vaihdella erilaisilla hedelmillä ja marjoilla.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
2 annosta
1 (190 g) | banaani tai |
2 | kiiviä tai |
2 dl | tai |
2 dl | vettä tai |
2 rkl | pellavansiemenrouhetta tai |
Pinnalle | |
---|---|
1 | banaani tai |
1 | kiivi tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuori ja paloittele banaani sekä kiivihedelmät. Mittaa kulhoon kaurahiutaleet, vesi ja pellavansiemenrouhe. Lisää hedelmät ja soseuta sauvasekoittimella.
Anna tuorepuuron tekeytyä jääkaapissa noin puoli tuntia tai yön yli. Kuori ja viipaloi banaani sekä kiivi. Koristele tuorepuurot hedelmäviipaleilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,0(67 arviota)
- alle 15 min3,9(42 arviota)
- 30 - 60 min3,3(44 arviota)
- alle 30 min
- yli 60 min4,1(48 arviota)
- 30 - 60 min3,9(24 arviota)
- alle 30 min4,2(9 arviota)
- alle 30 min4,0(10 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (118 arviota)
- Suurten kokoluokkien edustaja4 kuukautta sittenElämäni ensimmäinen ja viimeinen tuorepuuro. Ihan hirveää, lusikallinen riitti.
- Jenny4 kuukautta sittenIhana, tein tämä paljon kun opiskelin. Aamu menee nopeasti kun aamupala on valmis jääkaapissa.
- Ihmettelen2 vuotta sittenOhjeessa neuvotaan kuorimaan ja paloittelemaan banaani ja kiivi molemmissa kohdissa 1 ja 2. Eli miten nyt siis on, eli paloitellaanko jo ennen jääkaappin laittoa, vai vasta sen jälkeen?
- K-Kuluttajapalvelu2 vuotta sittenIhmettelen, puuroon tulee hedelmiä sekä soseutettuna puurossa, että pilkottuna pinnalle.