Raikasta pyykki Serto etikoilla!

Raikasta pyykki Serto etikoilla!

Julkaistu 1.3.2022

Etikkaa on käytetty kodin puhdistuksen tehotuotteena jo pitkään, ja se on löytänyt tiensä myös perinteisen huuhteluaineen haastajaksi pyykin raikastajana ja pehmentäjänä. Serton pyykinpesuaineista löydät monipuolisen pyykkietikka-tuoteperheen, jonka kevään ihanan raikkailla uutuustuotteilla täydennät pyykinpesua luonnollisesti ja tehokkaasti.

Kotimaisen Serton Pyykkietikkaperhe laajenee kahdella ihanan raikkaalla tuoksu-uutuudella

Serto Hajusteeton Pyykkietikka saa nyt rinnallensa kaksi ihanan raikasta tuoksu-uutuutta: Marjametsän ja Tunturipuron. Pyykkietikka raikastaa ja kirkastaa pyykkiä, poistaa sähköisyyttä ja pehmentää tekstiilejä luonnollisen tehokkaasti. Se sisältää myös hajunsyöjää, joka poistaa pinttyneemmätkin hajut pyykistä ja sopii siksi erityisen hyvin urheiluvaatteiden raikastamiseen. Serton pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin. Vegaanisille tuotteille on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä ja ne on pakattu kierrätysmuovipulloihin. Lisäksi Serto Hajusteeton Pyykkietikka on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa, joten tuotteella on myös Allergiatunnus.

Serto pyykkietikat Artikkeli 680px leveä kuvituskuva

Serto Pyykkietikka tuoksu-uutuudet tuovat luonnon lähellesi

Serton pyykkietikkaperheen uutuustuotteet, miedosti hajustetut Marjametsä ja Tunturipuro, ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnosta ja saavat pyykin tuoksumaan ihanan raikkaalta. Ne kuljettavat sinut soljuvasti tunturipurojen kirkkaille vesille. Vievät sinut vehreiden metsien pehmeille marjamättäille. Kotimainen Serto pyykkietikka – luonnollista raikkautta tekstiileille.