Saarioinen Eväs Power Bowl, kesän paras eväs

Saarioinen Eväs Power Bowl, kesän paras eväs

Päivitetty 25.4.2018

Kesäretki tai -piknik edessä, mutta helppo eväs puuttuu? Saarioisten uutuudet, näppärät Eväs Power Bowl-salaattiateriat tuovat ratkaisun ongelmaan!

Kesän vauhdikkaisiin päiviin tai helpoksi lounaaksi

Eväs Power Bowl-uutuudet sopivat mainiosti alkavan kesän vauhdikkaisiin päiviin, kun lomalaisella ei ole kaiken puuhan keskellä aikaa ruoanlaittoon, tai tahdot muuten vain nauttia helpon aterian rantakalliolla. Bowl- eli kulhoateriat ovat villinneet maailmalla jo useamman vuoden, ja nyt trendiin on vihdoin entistä helpompi tarttua myös Suomessa.

Salaattiateriat muodostavat kokonaisvaltaisesti ravitsevan aterian, sillä mukana on reilusti proteiini- ja kuitupitoista syötävää. Mukana oleva haarukka sekä erillispakattu Saarioisten salaattikastike takaavat, ettei laukkuun tarvitse pakata ylimääräisiä purkkeja ja purnukoita!

Power Bowlit

Kaksi herkullista makua

Eväs Power Bowl Kana
Herkullisia broilerin fileekuutioita, yrttiöljyllä maustetut kauranjyvät ja azukipavut, pikkelöity punakaali ja porkkana sekä tuore lehtikaali, kuivatut karpalot ja meloninsiemenet, balsamivinegretti

Gluteeniton Eväs Power Bowl Cheddar
Hrissatahnalla maustettu kvinoa ja kikherneet, cheddarjuusto, pikkelöity punakaalia ja tuore lehtikaali, maissi, kurpitsansiemenet, mangovinegretti