• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Paahdettu lehtikaalisalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paahdettu lehtikaalisalaatti

Lehtikaalisalaatin maku pehmenee, kun lehtikaalin paahtaa uunissa. Omena, karpalot ja vaahterasiirappi tuovat mukavaa makeutta salaattiin. Noin 4,35€/annos.

  • 2 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

2 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista lehtikaalin lehdistä kovat lehtiruodit. Revi lehdet. Kuutioi leipä. Siirrä lehtikaali ja leipäkuutiot uunipellille ja sekoita joukkoon öljy ja suola. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes lehtikaali rapeutuu hieman ja leipä paahtuu kevyesti.
  2. Siirrä paahdetut lehtikaalit ja leipäkuutiot tarjoilukulhoon. Viipaloi vuohenjuusto ja omena. Sekoita vuohenjuusto, omena ja karpalot salaattiin. Valuta päälle sitruunanmehu ja vaahterasiirappi. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 33 arvostelua