Sano kyllä herkuttelulle. Ilman vehnää

Sano kyllä herkuttelulle. Ilman vehnää

Päivitetty 9.10.2019

Herkullisia uutisia vehnän välttelijöille. Vaasanilta löytyy nyt useita kauraleipiä, jotka on leivottu ilman vehnää. Moni ajattelee edelleen, että vain vehnäleipää mussuttamalla pääsee kunnon herkuttelun makuun. Väärässä ovat. Kauraleipä on nykyisin paitsi terveellistä myös erinomaisen maukasta.

Valitse kaurasi

Vaasanin leipien kaurapitoisuus on merkitty selvästi pakkauksen etupuolelle, jottei tietoa joudu metsästämään ympäri pakkausta tai tihrustamaan suurennuslasilla. Vaasanin kauraleivät sopivat hyvin välipaloiksi, aamiaisherkuksi tai iltapalaksi. Ja valinnanvaraa tietenkin riittää. On muun muassa ohutta, tattarilla höystettyä, kolesterolia alentavaa ja peruskauraa. Valitse niistä suosikkisi tai syö kaikkia vuorotellen. Päällisten kokoamisessa rajoittavat vain mielikuvitus ja kaappien sisältö. Tässä neljä kruununjalokiveämme:

Ohut Kaura 100%

Odotettu uutuus on nimelleen uskollinen: se on 100-prosenttisesti täyttä kauraa ja olemukseltaan herkullisen ohut. Tämä yhdistelmä takaa persoonallisen purutuntuman, jonka ansiosta leivässä on kaikki klassikon ainekset.

Kaura-tattarileipä

Kaura-tattarileivässä on 70 % kauraa, seuranaan tattaria ja hirssiä. Maku on verrattoman valloittava, muoto mukavan pyöreä.

Kaurasydän

Tämä erikoisuus on paitsi kauraa pullollaan myös helppo ja luonnollinen keino kolesterolin alentamiseen – kunhan sitä syö säännöllisesti. Ja miksipä ei söisi, kun maku on näin kohdillaan.

100% Kaura

100% Kaura ei ole vehnää nähnytkään. Se on lempeänmakuinen ja täyttä täysjyvää. Täydellistä herkuteltavaa siis. k ruoka artikkelisivu kaurapaketit