Savu Eetvartti – kesän maku yhdessä makkarassa.

Savu Eetvartti – kesän maku yhdessä makkarassa.

Päivitetty 25.9.2023

Kesä on tunnetusti grillaamisen kulta-aikaa. Eihän mikään tietenkään estä grillaamasta vaikka ympäri vuoden, mutta kesä ja grillissä tirisevä makkara ovat lyömätön yhdistelmä. Tähän suomalaiseen idylliin tuo Snellman nyt uuden tulokkaan.

Kesän uusi maku on ihanan savunmakuinen Savu Eetvartti. Savu Eetvartti täydentää upeasti Snellmanin suosittua ja pidettyä grillimakkaroiden tuoteperhettä. Savu Eetvartti on nimensä mukaisesti savustettu grillimakkara. Aito, tavallista voimakkaampi leppäsavustus tekee makkarasta oikean herkuttelutuotteen. Savustuksessa käytetään nimenomaan aitoa leppäsavua savuaromien sijaan.

Savu Eetvartti 680px uusi

Uusi pakkausdesign viestii tuotteeseen sopien käsityöläistaitoa ja herkullisuutta, sillä Snellmanin grillimakkarat tehdään tänäkin päivänä pitkälti käsityönä. Makkaran valmistus on taitolaji ja Snellmanilla ollaan ylpeitä siitä taidosta, joka vuosien myötä on kertynyt. Tänä kesänä snellmanilaiset halusivat tuoda saataville jälleen yhden työnäytteen makkaranvalmistustaidoistaan. Savu Eetvartti sopii erinomaisesti myös monenlaiseen ruuanlaittoon, johon syvä savun maku antaa luonnetta. Lihaisa makkara sopii sopii keittoihin, kastikkeisiin ja uunimakkaraksikin loistavasti.

Kuten aina, ei tässäkään makkarassa ole käytetty kamaraa eikä lisättyä fosfaattia. Grillimakkaroidemme valmistukseen käytetään ainoastaan Gmo-vapaata lihaa Snellmanin perhetiloilta.