Makkara hot dogit
Helpot ja nopeat hodarit täytetään grillimakkaralla, juustolla ja hunajasinapilla.
- 4 annosta
- alle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 2grillimakkaraa
- 1/2dlketsuppia
- 1/2dlPirkka sinappia
- 1kevätsipulin varsi hienonnettuna
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa grillimakkarat pitkittäin puoliksi. Paista makkaroita kuumalla pannulla tai parilalla välillä käännellen kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneet.
- Halkaise sämpylät pitkittäin ja lämmitä 225-asteisessa uunissa noin 3 minuuttia, kunnes ne ovat hieman rapeita.
- Levitä sämpylöille ketsuppia ja ripottele päälle juustoraaste. Lisää grillimakkarat.
- Paista hodareita 225-asteisessa uunissa vielä noin 5 minuuttia.
- Sekoita hunaja sinapin joukkoon. Valuta hunajasinappi hodarien päälle ja koristele kevätsipulilla.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Ruokalajit
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi