Snellmanin Eetvartti ja Iivari -grillimakkarat on helppo tunnistaa

Snellmanin Eetvartti ja Iivari -grillimakkarat on helppo tunnistaa

Päivitetty 25.9.2023

Suurin osa grillimakkaroista näyttää päällepäin samanlaisilta, mutta niissä on paljonkin eroja. Yksi tapa vertailla eroja on tutkia tuotepakkauksia ja selvittää mistä makkarat on tehty ja paljonko ne oikeastaan sisältävät sitä tärkeintä, eli suomalaista lihaa.

Maku ratkaisee makkaroissakin

Lihapitoisuus vaikuttaa luonnollisesti sekä makkaran makuun että koostumukseen. Olemme huomanneet, että kun lihaa on paljon, voi lisäaineita käyttää vähemmän. Tällä tavoin tehdään kaikki Eetvartti ja Iivari -grillimakkarat

Hyvän maku syntyy kunnon raaka-aineista. Siksi käytämme Snellmanilla vain gmo-vapaata maatiaispossua ja kunnon nautaa omilta perhetiloiltamme. Snellmanin Eetvartti ja Iivari -grillimakkaroista et löydä koneellisesti erotettua lihaa, siannahkaa eli kamaraa, saati lihaan verrattavia ainesosia. Makkaroiden maku viimeistellään laadukkaalla merisuolalla ja savustetaan aidolla leppäsavulla ajan kanssa.

Eetvartti ja Iivari artikkeli kuvitus 680px

Vähemmän lisäaineita

Pitkän tuotekehityksen ansioista voimme valmistaa kaikki grillimakkaramme ilman lisättyä fosfaattia (E450, E451) ja natriumglutamaattia (E621). Fosfaattia käytetään makkaroissa perinteisesti sitomaan vettä tuotteeseen. Tällä tavoin tuotteissa ei tarvitse käyttää niin korkealaatuista lihaa. Snellmanilla on tehty paljon töitä kohti yhä parempia tuotteita ja lisätyn fosfaatin poistaminen on osa tätä kokonaisuutta.

Mutta mikä sitten on se ero Eetvartti ja Iivari -grillimakkaroiden välillä? Eetvartti-makkaroiden rakenne on rouheamman lihaisa, kun taas Iivari makkarat ovat rakenteeltaan sileitä. Maista ja valitse suosikkisi!