Herkullinen Starbucks® uutuus – viileä Frappuccino

Herkullinen Starbucks® uutuus – viileä Frappuccino

Päivitetty 28.2.2021

Starbucks® Frappuccino on Starbucks® kahviloiden innoittama, viileä uutuus. Se on herkullinen ja täydellinen sekoitus raikasta maitoa ja Arabica-pavuista paahdettua espressokahvia.

Frappuccinoissa kahviin kätketty elämänilo kulkee mukanasi. Kätevät pullot ovat täynnä makeaa hyvyyttä ja ne ilahduttavat täyteläisellä kahvin maulla. Kun valitset Mocha-maun, voit nauttia kahvisi suklaisella twistillä, sillä kahvin mukaan on sekoitettu ripaus herkullista kaakaojauhetta.

Kahvi kätevästi aina mukanasi

Starbucks® Frappuccinot ovat cool ja sopivat vauhdikkaaseen elämänmenoon. Ne kulkevat kätevästi mukanasi mihin tahansa menetkin. Voit nauttia kahvisi juuri silloin, kun mieliteko kahviin yllättää. Pelkkä ravistus riittää, ja herätät kahvin aromit parhaimmilleen ennen sen nauttimista.

STB Frappuccino kuvituskuva 680x250 2021

Vastuullinen ja innostava kahvin osaaja

Starbucks® tunnetaan herkullisista kahveista ja innostavista uutuuksista. Inspiraation lisäksi brändi haluaa keskittyä vastuulliseen liiketoimintaan, ja myös Frappuccinoissa käytetty, 100 % Arabica-kahvi on Reilu Kauppa -sertifioitua.

Kahvi viljellään korkealla vuoristoalueella, jossa sekä ilma-ala että maaperä ovat suotuisat juuri kahvia ajatellen. Kahvi saa synnyinlahjakseen upean aromin, jonka hienous jalostuu vielä sitä paahdettaessa.

Palautettava pullo säästää ympäristöä

Frappuccinojen pullot voit kierrättää pullonpalautuspisteisiin. Säästät ympäristöä ja saat pullopantin takaisin vaikkapa uutta kahvinautintoa varten.