• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Cappuccinovohvelit

Cappuccinovohvelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 498 kcal / annos (200g)

Ainekset

5 annosta

Täyte

Pinnalle

    • tomusokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon choco cappuccino -jauhe ja sokeri. Anna seoksen jäähtyä.
  2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe ja vatkaa maidon kanssa tasaiseksi taikinaksi. Lisää munat, choco cappuccino -seos ja lopuksi juokseva margariini. Vatkaa vain sen verran että ainekset sekoittuvat.
  3. Kuumenna vohvelirauta ja levitä sille pullasudilla juoksevaa margariinia. Pane vajaa desilitra taikinaa raudalle ja paista vohvelit rapeiksi. Anna valmiiden vohveleiden jäähtyä mieluiten ritilällä, jotta ne säilyvät rapeina. Paloittele vohvelit sydämiksi.
  4. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahka, choco cappuccino -jauhe, sokeri ja vanilliinisokeri.
  5. Täytä cappuccinovohvelit niin, että kolmen vohvelisydämen väliin tulee kaksi kerrosta täytettä. Siivilöi pinnalle reilusti tomusokeria.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 498 kcal2 080 kJ
  • Proteiinia13,6 g
  • Hiilihydraatteja53,2 g
  • Rasvaa25,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1