SUN-konetiskiaineet uudistuvat ympäristöystävällisesti

SUN-konetiskiaineet uudistuvat ympäristöystävällisesti

Julkaistu 28.2.2020

SUN vaihtaa All-in-1-konetiskitablettiensa pakkaukset kierrätettäviin pussipakkauksiin ja tuo markkinoille myös ympäristömerkityn, hajusteettoman konetiskitabletin.

SUN on konetiskiaineiden pioneeri, joka kehitti ensimmäiset konetiskiaineensa Ranskassa jo 55 vuotta sitten. Ensimmäiset SUN konetiskitabletit tulivat markkinoille 1994. Työ tehokkaampien ja entistä ympäristöystävällisempien tuotteiden kehittämiseksi jatkuu.

Helposti annosteltavat geelit

SUN-konetiskiaineita saa monessa eri formaatissa: jauheena, nestemäisenä, geelimäisenä ja tablettina. Nestemäisissä ja geelimäisissä konetiskiaineissa on etuna nopea liukenevuus, mutta ainoastaan tabletit ja jauheet sisältävät tehokkaasti valkaisevia ainesosia. Jos kotona on käytössä pienemmän mallinen tiskikone, voi geelimäinen konetiskiaine olla parempi vaihtoehto. Sitä voit helposti annostella koneeseesi sopivan määrän.

SUN-konetiskigeelit kierrätysmuovipulloissa

Uudistuvassa SUN-konetiskigeelissä on pienempi annostelu ja uusi, astioille parempaa kiiltoa antava koostumus. Uusi EU-ympäristömerkillä varustettu SUN Nature -konetiskigeeli sisältää puolestaan kasvipohjaisia ja biohajoavia ainesosia. Molemmat tuotteet on pakattu kierrätysmuovista valmistettuihin pulloihin ja pakkaukset ovat kierrätettäviä.

sun konetiskigeeli 680x300

Huolettomat konetiskitabletit

Konetiskitabletit ovat helppokäyttöisiä, koska niitä käyttäessä sinun ei tarvitse huolehtia oikeasta annostelusta. SUN-konetiskitableteissa löytyy sekä Classic että All-in-1 -tabletteja. All-in-1-tabletit sisältävät nimensä mukaisesti kaiken tarvittavan; huuhtelukirkasteen, suolatoiminnon ja astianpesukoneen puhdistusaineen, jolloin et tarvitse päivittäisessä käytössä muita tiskin apuaineita. Classic-tabletit pesevät astiat puhtaaksi ja parhaimman pesutuloksen saamiseksi niiden kanssa on hyvä käyttää huuhtelukirkastetta ja astianpesukonesuolaa.

SUN All-in-1 -konetiskitabletit nyt kierrätettävissä pakkauksissa

SUN All-in-1 -konetiskitabletit löytyvät nyt kaupan hyllyltä helposti erottuvissa pussipakkauksissa. All-in-1-tablettimme ovat fosfaatittomia ja pakkaukset ovat 100%:sti kierrätettäviä. Tableteissa on myös biohajoava liukeneva kääre. Uudet EU-ympäristömerkityt SUN All-in-1 Nature 0% -konetiskitabletit on valmistettu 90% luonnosta johdetuista ainesosista. Ne eivät sisällä fosfaattia, säilöntäaineita, väriaineita eikä myöskään hajusteita. Nature-tabletit on pakattu kierrätyskartonkiseen pakkaukseen.

sun allin1 konetiskitabletit 680x300

SUN kannustaa kaikkia nauttimaan kokkaamisesta ja yhteisistä ruokahetkistä pöydän ympärillä välittämättä likaisista astioista. Tiskit ovat silloin merkki yhdessä koetuista, hauskoista hetkistä. Käyttämällä SUN konetiskiaineita, saat astiasi jälleen säihkyvän puhtaiksi – seuraavaa yhteistä ruokailuhetkeä varten.