Sydänmerkki takaa hyvän mielen jäätelöherkuttelun

Sydänmerkki takaa hyvän mielen jäätelöherkuttelun

Päivitetty 21.12.2017

Tiesitkö, että myös jäätelöt voivat saada Sydänmerkin? Uudet Sydänmerkillä varustetut Ingman Smoothie -kotipakkaukset takaavat kevyen herkkuhetken – mausta tinkimättä!

Vuoden alusta on mukava ottaa raikas aloitus uuteen vuoteen ja valita ostoskoriin hieman kevyempiä ja terveellisempiä vaihtoehtoja. Moni suomalainen luottaakin Sydänmerkkiin, joka takaa sen, että tuotteet ovat terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Sydänmerkki on kehitetty siksi, että sinun arkesi olisi helpompaa: ei tarvitse lukea tuoteselosteita tai ravintoselosteita, vaan riittää, kun valitset tuotteen, jonka kyljessä on Sydänmerkki.

Keveää herkuttelua Ingman Smoothie -jäätelöillä!

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksista ja ravintoloista löytyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai ruoka-annos on terveyden kannalta parempi vaihtoehto.

Nyt on helppoa valita parempi vaihtoehto myös jäätelöistä: Ingman lanseeraa alkuvuodesta litran kotipakkauksissa upouuden laktoosittoman Smoothie-sarjan, joka yhdistää kevyttä sorbettia ja raikasta suomalaista kermajäätelöä upeiksi kierteiksi. Saatavilla on kaksi herkullista makua: pirteä Vadelma ja hedelmäinen Mango.

Ingman Smoothiet on valmistettu Sipoossa suomalaisesta kermasta, ja niissä on runsaasti raikasta, intensiivisen makuista sorbettia täydentämässä vaniljajäätelöä. Jäätelöt ovat Avainlippu-tuotteita, ja tietysti jäätelöissä käytetään vain luonnon omia värejä ja makuja. Ingman Smoothie -kotipakkauksille on myönnetty Sydänmerkki, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteissa on kovaa rasvaa enintään 4 g/100 g. Voit siis herkutella hyvin ja kevein mielin!

Ingman smoothie täytekuva

Sydänmerkki pähkinänkuoressa

Sydänmerkin käyttöoikeuksia on myönnetty elintarvikkeisiin vuodesta 2000, ja merkin tunnettuutta ja käyttöä ostopäätösten perusteena tutkitaan vuosittain. Yli 80 % kuluttajista tuntee jo merkin ja noin 50 % tekee suoraan ostopäätöksiä sen perusteella. Kuluttajat kokevat merkin selkeäksi ja ymmärtävät sen tarkoituksen. Merkki koetaan myös tarpeelliseksi, koska se helpottaa ruokavalintoja. Sydänmerkki-tuotteiden mielletään sopivan kaikille ja kaiken ikäisille terveydestään ja hyvinvoinnistaan välittäville.

sydänmerkki täytekuva