Joko olet maistanut uusia TUC Bake Rolls -leipälastuja?

Joko olet maistanut uusia TUC Bake Rolls -leipälastuja?

Päivitetty 23.4.2023

TUC Bake Rolls on suositun TUC-suolakeksiperheen uusin tulokas. Ohuet, rapeat leipälastut ovat täydellinen herkku suolaisen naposteltavan ystäville.

Tarjolla on kolme eri makuvaihtoehtoa: Tomato & Olive; Sour Cream & Onion – ja klassinen Salt.

Nautiskele TUC Bake Rolls -leipälastuja suolapalana leffa-, peli- tai saunaillassa. Voit tarjoilla leipälastut sellaisenaan tai vaikkapa osana juustolautasta. Leipälastut ovat oiva tuote myös dippailuun: inspiroidu TUC Bake Rolls -lastujen makumaailmasta ja luo niiden pohjalta maistuvia dippikastikkeita – ja tarjoile lastut esimerkiksi juurestikkujen kera.

Lisää TUC Bake Rolls -leipälastuja lounaskeiton päälle tai salaattiin suolaisiksi sattumiksi. Kokeile rohkeasti ja ennakkoluulottomasti myös valmiiden makaroniannoksien, kasvisgratiinien tai pitsan päälle. Rapeilla, maistuvilla lastuilla saat myös makua ja houkuttelevaa suutuntumaa kerrosvoileipiin; lisää pieni määrä lastuja voileipien väliin muiden täytteiden kanssa.

Hienostuneen pyöreän muotonsa ansiosta TUC Bake Rolls -leipälastut sopivat myös ruokien koristeluun. Rytmittele leipälastuja esimerkiksi voileipäkakun päälle yhdessä perinteisempien koristeiden, kuten yrttien, oliivien, leikkele- ja kurkkusiivujen, kanssa.

Kaiken hyvän lisäksi TUC Bake Rolls -pussi (150 g) on helppo ottaa mukaan ulkoiluretkille, picnic-koriin ja matkoille.

TUC kuvituskuva 680x680

Tämä houkuttelevan monipuolinen uutuus löytyy K-kauppojen leipälastu-/kuivaleipähyllystä. Napostele, dippaile – herkuttele!