Uudet Jenkki Plus - hyvinvointipurukumit

Uudet Jenkki Plus - hyvinvointipurukumit

Päivitetty 30.4.2020

Uutuuspurukumien luonnon inspiroimat maut pirskahtelevat elämäniloa ja terveysvaikutteiset ainesosat auttavat sinua tuntemaan olosi hyvinvoivaksi ja virkistyneeksi.

Jenkki Plus lime-minttu – vireyteen

Raikas limen ja mintun makuinen uutuuspurukumi sisältää B3-vitamiinia ja magnesiumia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Jenkki Plus karpalo-greippi – hyvinvointiin

Herkullinen karpalon ja greipin makuinen uutuus sisältää sinkkiä ja kalsiumia. Sinkki edistää koko kehon immuunijärjestelmän toimintaa sekä hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina. Kalsium puolestaan on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina.

Ksylitolia 5 grammaa päivässä

Ksylitolipurukumi on herkullinen ja helppo tapa pitää huolta itsestään ja hampaistaan. Päivittäin, aina aterian jälkeen, osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Suun ja hampaiden hyvinvoinnin kannalta suositeltava päivittäinen määrä on 5 grammaa ksylitolia. Saat sen nauttimalla Jenkki Plus -purukumia kaksi palaa neljä kertaa päivässä. Hyvä tapa on nauttia ksylitolipurukumia on aina syömisen ja juomisen jälkeen, koska juuri silloin suun bakteerien aiheuttama happohyökkäys rasittaa hampaita.