Uusi A+ Pro Nature Sensitive Color -pyykinpesuaine on lempeä mutta tehokas

Uusi A+ Pro Nature Sensitive Color -pyykinpesuaine on lempeä mutta tehokas

Julkaistu 28.2.2022

Joutsenmerkitty, hypoallergeeninen A+ Pro Nature Sensitive Color -pyykinpesuaine on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Hellävarainen uutuus on täysin hajusteeton ja väriaineeton. Ihon ja vaatteiden lisäksi se on ympäristölle lempeä, sillä suurin osa tuotteen koostumuksesta on luonnollista alkuperää. Lisäksi ympäristö ilahtuu kokonaan kierrätysmuovista valmistetusta pakkauksesta ja siitä, että pakkauksen voi kierrättää 100-prosenttisesti edelleen käytön jälkeen.

Valistunut valinta vaatteiden ja ympäristön näkökulmasta: Uusi A+

Uuden lempeän A+ Pro Nature Sensitive Color -pyykinpesuaineen koostumus on 85-prosenttisesti luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu. Ympäristö on huomioitu myös pakkauksessa, joka on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä muovista. Lisäksi ympäristöystävällinen lopputulos on varmistettu sillä, että pakkauksen voi laittaa muovinkeräykseen myös käytön jälkeen. Kiitos, että huolehdit vaatteiden lisäksi ympäristöstä!

A+ 680x300

Tehokas jo 30 asteessa

Tehokas A+ Pro Nature Sensitive Color puhdistaa vaatteista tahrat jo matalissakin lämpötiloissa säästäen samalla vaatteita kulumiselta. Matala pesulämpötila on ympäristöystävällisempää, se tuo säästöä energiankulutukseen ja sitä kautta kustannuksiin. Nestemäisen koostumuksensa ansiosta pesuaine huuhtoutuu tehokkaammin pois ja on kätevä myös käsinpesussa.

Noudattamalla pakkauksessa olevia annosteluohjeita saat vaatteillesi parhaan mahdollisen puhtauden ympäristö huomioiden. Vaatteet pysyvät värikkäinä, kirkkaina ja raikkaina.

Hajusteeton ja väriaineeton

Hypoallergeeninen A+ Pro Nature Sensitive Color -pyykinpesuaine ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuote on erinomainen valinta kaikkien värillisten tekstiilien pyykinpesuun. Erityisesti se sopii muun muassa lasten, herkkäihoisten ja hajusteyliherkkien pyykkien pesemiseen.