Uusi Colgate Max White LED -valkaisulaite hampaiden kotivalkaisuun

Uusi Colgate Max White LED -valkaisulaite hampaiden kotivalkaisuun

Päivitetty 27.8.2023

Uusi LED-valoon perustuva hampaiden valkaisulaite kotivalkaisuun, joka tehoaa jo 10 minuutissa!

Colgate Max White Ultimate LED -valkaisulaitteen 18 indigonsinistä LED-valoa vaalentavat hampaitasi yhdessä Max White Overnight valkaisukynän kanssa jopa 4 sävyn verran*. Suunhoidon ammattilaisten kehittämä valkaisulaitteemme on turvallinen hammaskiilteelle ja tekee hymystäsi säkenöivän kirkkaan. Valkaisulaite saa virtansa kätevästi suoraan älypuhelimestasi ja sopii yhteen Android sekä iPhone laitteiden kanssa mukana tulevan adapterin avulla.

Colgate final kuvitus

Valkaisulaitetta on helppo käyttää:

  1. Pese ensin hampaasi
  2. Levitä valkaisukynän valkaisevaa seerumia hammaspinnoille
  3. Valaise hymyäsi LED-valolla 10 minuutin ajan
  4. Pese pois seerumin jättämä näkymätön kalvo hampaiden pinnalta

Mihin valkaisulaitteen teho perustuu?

Vaikka Max White Overnight -valkaisukynää voi käyttää yksinään osana kauneusrutiiniasi, sen todellinen teho tulee esiin yhdessä Max White Ultimate LED -valkaisulaitteen kanssa. Indigonsininen LED-valomme aktivoi valkaisevan seerumin ja tehostaa sen toimintaa. Käyttämämme LED-valon indigonsininen väri takaa nopean värähtelytaajuuden ja tehokkaan lopputuloksen. LED-valomme on aseteltu suun muotoon mukautuvaan ComfortFit suuosaan, joka on miellyttävä ja mukava käyttää. Niiden asettelu antaa tasaisen lopputuloksen.

Valkaiseva seerumimme on turvallinen hammaskiilteelle. Sen teho ei perustu hankaamiseen vaan vetyperoksidiin, joka imeytyy hammaskiilteen läpi ja vaalentaa myös hammaskiilteen läpi imeytyneitä syvävärjäytymiä, joiden poistaminen kotikonstein on muuten hankalaa.

Käyttämällä Colgate Max White Ultimate LED -laitetta ja Max White Overnight -valkaisukynää 2 kertaa päivässä, 14 päivän ajan, hymystäsi tulee valkoisempi jopa 4 sävyn verran. Yksi käsittely kestää vain 10 minuuttia. Hoidon jälkeen voit ylläpitää tuloksia käyttämällä valkaisulaitetta ja valkaisukynää pidempään, se on täysin turvallista. Valkaisukynämme riittää noin 35 käsittelykertaa, jonka jälkeen voit ostaa uuden Max White Overnight -valkaisukynän, ja jatkaa käsittelyitä.

Voit lukea lisää Colgate Max White Ultimate LED -kotivalkaisulaitteesta ja muista ratkaisuistamme valkoisempaan hymyyn osoitteesta: https://www.colgate.fi/teeth-whitening

*Ruoan ja juoman aiheuttamat värjäymät, käytettynä 2 x päivä, 2 viikon käytön jälkeen.