Uusi Jenkki Professional – luonnollisen valkoiset hampaat

Uusi Jenkki Professional – luonnollisen valkoiset hampaat

Päivitetty 21.5.2019

Jenkki Professional -täysksylitolipurukumit ovat täynnä ksylitolin tutkittua tehoa. Ne ovat luotettava ja helppo tapa pitää huolta itsestään ja hampaistaan. Päivittäin, aina aterian jälkeen.

Huolenpitoa hampaillesi

Täysksylitolipurukumi on tehokas tapa neutraloida happohyökkäys ja kokonaan ksylitolilla makeutetun purukumin on osoitettu vähentävän hampaiden plakkia. Plakin suuri määrä on yksi karieksen kehittymisen riskitekijä.

Tarvitset ksylitolia 5 grammaa päivässä

Suun ja hampaiden hyvinvoinnin kannalta suositeltava määrä on 5 grammaa ksylitolia päivässä. Tämän annoksen saat nauttimalla esimerkiksi neljä palaa uutta Jenkki Professional Cool Peppermint -täysksylitolipurukumia päivässä. Hyvä tapa on nauttia ksylitolipurukumia on aina syömisen ja juomisen jälkeen, koska juuri silloin suun bakteerien aiheuttama happohyökkäys rasittaa hampaita. Täysksylitolipurukumi neutraloi happohyökkäyksen tehokkaasti!

Värjäytymiä ja happohyökkäystä vastaan

Uusi Jenkki Professional Cool Peppermint auttaa pitämään hampaat luonnollisen valkoisina. Tuote sisältää hellävaraisesti puhdistavia ainesosia, jotka ehkäisevät värjäytymien syntyä, kiillettä vahingoittamatta. Tuotteen puhdistavia ainesosia käytetään yleisesti myös hammastahnoissa. Viileän raikas piparmintun maku raikastaa hengityksen ja isompi purkkatyyny takaa runsaan ksylitolimäärän.

Hampaiden värjäytymät ovat usein värjäävien ruoka-aineiden ja elintapojen tulosta. Hyvä suuhygienia ja hammashoidon ammattilaisen tekemä puhdistus auttavat hampaiden pysymistä luonnollisen valkoisina.

Katso K-Ruoka verkkokaupasta