Uutuudet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Helmikuun parhaat uutuudet

Helmikuun parhaat uutuudet

Helmikuun 2019 parhaat tuoteuutuudet saapuvat K-ruokakauppoihin!

Uutuudet alakuva 680x300 BjaJ

Ben&Jerry´s Love is... -jäätelö

Ben & Jerry’s -uutuusjäätelö Love Is... on rakkaudentäyteinen jäätelöherkku! Siinä makeaan karamellikermajäätelöön yhdistyvät keksipyörteet ja suolaisella kinuskilla täytetyt vaaleanpunaiset herkkupalat. Suloisen kokonaisuuden viimeistelee vaaleanpunainen, valkosuklainen kuorrutus, jonka päälle on ripoteltu vaaleanpunaisia, valkosuklaisia sydänkarkkeja.

Lue lisää

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Uutuudet alakuva 680x300 7gen

Seventh Generation pesu- ja puhdistusaineet

Seventh Generation on kokonaan uusi pesu- ja puhdistusainesarja, jonka nimi tulee ajatuksesta tehdä ympäristön ja ihmisten kannalta hyviä pitkälle ulottuvia päätöksiä ajatellen aina seitsemään seuraavaan sukupolveen saakka. Sarjaan kuuluu kolme pyykinpesunestettä, neljä tuotetta kodin astioiden pesuun sekä kolme tuotetta kodin ekologisempaan puhdistukseen

Lue lisää!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Uutuudet alakuva 680x300 arla skyr

Arla &More Kerros-Skyr mustikka ja aprikoosi 190g

Täydellinen välipala, joka koostuu kahdesta herkullisesta kerroksesta; alla 15 % mustikkaa tai aprikoosia, päällä täyteläistä, proteiinipitoista ja rasvatonta skyriä. Ei sisällä keinomakeuttajia. Mukana lusikka.

Lue lisää!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Uutuudet alakuva 680x300 leikkeleet

HK Rypsiporsas® Gourmet -leikkeleet

Leikkele-, ja juustolautanen on mainio tapa tarjota suolaista purtavaa illanistujaisissa niin isommalle väkijoukolle, kuin ihan omalle porukalle perheen kesken vaikkapa leffaillan ohessa.

Lue lisää!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Uutuudet alakuva 680x300 bulgogi

HK Rypsiporsas® Bulgogi

Arki ja arjen kiireet. Takuulla tuttu aihe useimmille. HK Rypsiporsas® Red Thai Curry, Crispy Chinese ja Korean Bulgogi nopeat fileesuikaleet tuovat helpotusta tähän piinaavaan ongelmaan.

Lue lisää!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

fazer puikula 100kaura 680x300

Fazer Puikula Pehmeämpi 100Kaura -leipä

Fazer Puikula Pehmeämpi 100Kaura on uskomattoman pehmeä ja maukas kauraleipä, jonka leivonnassa on käytetty kauraa monessa muodossa: hiutaleina, leseinä, jyvinä ja jauhona. Rakenteeltaan ainutlaatuisen onnistunut 100-prosenttinen kauraleipä maistuu koko perheelle, ja sopii niin aamu-, ilta- kuin myös välipalaksi.

Lue lisää!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

hetki lammin salaatit kuvituskaikki 680

Hetki Lämmin -salaatit

Kiireinen ja epäsäännöllinen arki vaatii helppoja ja nopeita ruokaratkaisuja – terveellisyyttä ja hyvää makua unohtamatta. Suomen suosituin salaattiperhe on nyt saanut lisäystä uusista ruokaisista Hetki Lämmin -salaateista, jotka sopivat erityisen hyvin viileämpien vuodenaikojen terveelliseksi evääksi niin töihin kuin harrastuksiinkin. Salaattien makumaailmat vievät matkalle Välimereltä aina Aasiaan ja Meksikoon saakka!

Lue lisää!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Uutuudet alakuva 680x300 flora

Flora Juhla

"Mitä me laitettiin leivän päälle ennen kuin oli Floraa?"

Monet meistä muistavat vieläkin tuon tv-mainoksen 1980-luvulta. Ja saman kysymyksen voi kysyä yhä uudelleen tänäkin päivänä, sillä Floraa on levitetty suomalaisten leiville jo 50 vuotta! Flora-tuotteiden suussa sulava maku on ollut mukana suomalaisten perheiden elämässä jo vuosikymmeniä.

Lue lisää!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Uutuudet alakuva 680x300 kunnonpeksu

Snellman Kunnon pekoni

Tällaista pekonia ei ole ollut. 100 % suomalaisesta lihasta Suomessa tehty. Ja millä tavalla, aivan omalla, hieromalla lihan pintaan käsin suolaa ja sokeria, minkä jälkeen lihan on annettu levähtää useita päiviä. Snellmanin Kunnon Pekoni – rapeaksi paistuva, kaikille maistuva, ainutlaatuisen murea ilman lisättyä fosfaattia.

Lue Lisää!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Uutuudet alakuva 680x300 crumbly

Apetina Crumbly

Maukas välimerellinen juusto, joka on valmistettu fetan valmistuksen perinteitä kunnioittaen. 100% lehmänmaidosta valmistettu juusto on monipuolinen käytössä ja sopii maultaan koko perheelle. Fetan tapaan koostumukseltaan kiinteä ja mureneva, mutta suutuntumaltaan hieman pehmeämpi ja kermaisempi. Murennettuna erinomainen lisä niin salaatteihin kuin pizzaan ja pastaan.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Uutuudet alakuva 680x300 vadelmarahka

Arla Ihana Rahka vadelma-valkosuklaa 200g

Arla Ihana Rahka on täyteläinen jälkiruokarahka, jossa maistuvat raikas vadelma ja pehmeä valkosuklaa. Jälkiruokarahka maistuu herkulliselta ihan sellaisenaan tai vaikka osana tuttuja leivonnaisia. Rahkasta syntyy helposti ihania juustokakkuja, piirakoita ja kääretorttuja.

Muista ystävää herkullisella vadelma-valkosuklaajuustokakulla, lue resepti tästä.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

jalkiruokamousset kuvitus 680

Dr. Oetker jälkiruokamousset

Uusien jälkiruokamoussejen kevyt koostumus ja täyteläinen maku vievät kielen mennessään. Jälkiruokamousset ovat saatavilla kahdessa herkullisessa maussa – täyteläinen suklaamousse sekä raikas vadelmamousse. Tuotteet ovat säilöntäaineettomia eivätkä sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Osallistu helmikuussa Mousse Moment -kilpailuun ja voita romanttinen kylpyläloma kahdelle!

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

paula go kuvituslehma 680

Dr. Oetker PAULA GO! -välipalapussi

Suomen suosituin lastenvanukas Dr. Oetker PAULA on nyt saatavilla kätevässä välipalapussissa. Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä jopa kahdeksan tuntia. Uusi PAULA GO! on helppo ottaa mukaan evääksi vaikkapa retkelle tai elokuvateatteriin eikä herkutteluun tarvita lusikkaa.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Ehdotuksia valikoimaan? Jätä meille toiveesi tai palautteesi tästä.