Uutta väriä arkeen ja viikonloppuun – kotimaisilla kuviopastoilla!

Uutta väriä arkeen ja viikonloppuun – kotimaisilla kuviopastoilla!

Päivitetty 31.1.2023

Suomen ensimmäinen 100-prosenttisesti kotimainen kuviopastaperhe sisältää jo viisi vaihtoehtoa suosikkireseptiesi toteuttamiseen. Uusi Värikäs Iso Makaroni tuo väriä arkipöytään ja näyttävyyttä viikonlopun juhlavampiin salaatteihin.

Suomen suurin pastatalo

Myllyn Paras valmistaa lähes kaikki tuotteensa Hyvinkäällä, jossa paikallisten maanviljelijöiden perustama mylly on toiminut jo vuodesta 1928. Tänään Myllyn Paras tunnetaan ”kaiken hyvän alkuna”, eli kaikille tuttujen pastojen, jauhojen, hiutaleiden, pakastetaikinoiden ja monen muun tuotteen valmistajana.

Suomen suurimpana pastatalona Myllyn Paras tekee myös kehitystyötä kotimaisen pastan puolesta. Tämän ansiosta kaupan hyllyillä on nyt ensimmäinen kotimaisesta viljasta valmistettu kuviopastasarja. Kierrepasta, Simpukkapasta, Putkipasta, Täysjyvä Minilasagne ja Värikäs Iso Makaroni on paitsi kotimaisia myös edullisia vaihtoehtoja suosikkiresepteihin.

Vähän värikkäämpi ja isompi

Uusi Värikäs Iso Makaroni on perinteistä sarvimakaronia isompi. Värinsä ja makunsa makaroni saa tomaatista ja pinaatista. Arkiruokien uusi värikäs luottopeluri on hyvä vaihtoehto myös juhlaan – esimerkiksi salaateissa isompi makaroni on kaunis, kestävä ja ruokaisa.

Kesko artikkelikuvitus tuote 680x550px

Kokeile vaikka klassista Nizzan salaattia. Sardellit, kananmunat, oliivit ja artisokan sydämet saavat täydennystä kotimaisesta makaronista ja viimeisen silauksen ranskalaisesta viinietikka-öljykastikkeesta.

Kesko artikkelikuvitus resepti 680x460px

Nizzan salaatin ja muut reseptit löydät osoitteessa myllynparas.fi. Helppokäyttöisen reseptihaun avulla voit etsiä ohjeita esimerkiksi pääraaka-aineen, tuotteen, ruokavalion, teeman tai sesongin mukaan.

https://www.myllynparas.fi/inspiroidu/pasta