• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Vanhanajan makaronilaatikkoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vanhanajan makaronilaatikko

Vanhanajan makaronilaatikon klassikkoaineksia ovat makaroni ja jauheliha sekä mausteet kuten valkopippuri sekä persilja. Lisäksi se tarjoillaan viipaleina.

  • yli 60 min
  • 178 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä makaronit lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Sekoita ne valutettujen makaronien joukkoon. Lisää joukkoon myös juustoraaste.
  3. Sekoita maidon joukkoon munat, suola, oregano ja valkopippuri.
  4. Kaada makaroniseos leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan (tilavuus n. 1,5 l). Kaada päälle maustettu munamaito.
  5. Paista 175-asteisessa uunissa noin 55 minuuttia. Jäähdytä makaronilaatikkoa hetki ja kumoa se vadille. Tarjoa viipaleina. Koristele persiljalla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 178 kcal745 kJ
  • Proteiinia9,3 g
  • Hiilihydraatteja21,6 g
  • Rasvaa5,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua