Ristoranten syksy: vegaaninen Rossa Vegetale ja suosikkimaut laktoosittomina

Ristoranten syksy: vegaaninen Rossa Vegetale ja suosikkimaut laktoosittomina

Päivitetty 1.11.2019

Pizzoja jokaiseen makuun! Ristoranten syksy kattaa lautaselle värikkäitä kasviksia sekä tuttuja pizzasuosikkeja – nyt ilman laktoosia.

Värikäs vegaaninen Rossa Vegetale

dr oetker laktoosittomat pizzat 680x680

Kiinnostus helposti valmistettavia kasvisruokia kohtaan lisääntyy Suomessa vauhdilla. Ristorante vastaa kasvavaan kysyntään tuomalla pakastealtaaseen uuden, herkullisen ja täysin vegaanisen pizzavaihtoehdon.

Ristorante Rossa Vegetale -pizzassa on rapean ohuella pohjalla maukasta tomaattikastiketta sekä runsaasti munakoisoa, keltaista paprikaa, kesäkurpitsaa, kuivattuja tomaatteja ja pestokastiketta. Juustoton, iloisen värikäs pizza on kaivattu uutuus kasvispizzojen ystäville sekä maidotonta ruokavaliota noudattaville.

Suosikkimaut nyt myös laktoosittomina

dr oetker pizza rossa vegetale 680x680

Erikoisruokavaliot saattavat mietityttää ruokaostoksilla. Nykyisin jopa 20 % suomalaisista noudattaa laktoositonta ruokavaliota, ja yhä useampi välttelee myös gluteenia.

Lokakuusta lähtien Ristoranten suosituimmat gluteenittomat pizzat – Mozzarella, Salame ja Prosciutto – muuttuvat laktoosittomiksi. Kuten Ristoranten kaikissa pizzoissa, myös näissä suosikeissa on rapea pohja ja sen päällä runsaasti täytettä. Mikä parasta, pizzat maistuvat täsmälleen yhtä herkullisilta kuin alkuperäiset suosikit!

Nauti syksystä ja Ristoranten uutuuksista – hyvällä mielellä.