Laktoosittomat Pirkka-tuotteet ovat helliä vatsalle

Laktoosittomat Pirkka-tuotteet ovat helliä vatsalle

Päivitetty 4.1.2021

Laktoosittomat Pirkka-tuotteet sopivat laktoositonta ruokavaliota noudattaville. Kokkaamalla laktoosittomilla tuotteilla varmistat, että ruoka sopii myös laktoosi-intolerantikkojen vatsalle. Pirkan laktoosittomien tuotteiden perhe on suuri ja kasvaa jatkuvasti, joten valinnanvaraa todella löytyy!

Laktoosittomissa Pirkka-tuotteissa on valinnanvaraa

Laktoosittomia Pirkka-tuotteita on tarjolla huima määrä niin ruoanlaittoon ja leivontaan kuin sellaisenaan nautittavaksi. Valitsemalla laktoosittoman tuotteen varmistat, ettei laktoositonta ruokavaliota noudattavan ruokailijankaan tarvitse jättää ruokaa ottamatta – saati kärsiä jälkiseuraamuksista. Laktoosittomat tuotteet maistuvat kaikille!

Laktoosittomien Pirkka-tuotteiden ominaisuudet ja maku on testattu laatu- ja tuotekehitysyksikössämme. Voit huoletta korvata vastaavat tuotteet Pirkka laktoosittomilla vaihtoehdoilla. 

Laktoosittomista maitotuotteista löydät Pirkka-sarjasta niin maitojuomat kuin erilaiset kermat ja juustot. Lisäksi laktoosittomia leipiä, leikkeleitä, leivonnaisia ja pakasteita, valmisruokia, keksejä ja korppuja sekä erilaisia kastikkeita löytyy runsaasti. Myös vähälaktoosisia Pirkka-tuotteita on tarjolla moneen lähtöön. 

Lue lisää maitotuotteiden valinnasta erityisruokavalioon ja tutustu Pirkka-sarjan laktoosittomiin ja vähälaktoosisiin tuotteisiin. Lisää tuotteita löydät tuotehaustamme.

Laktoosittomia Pirkka-tuotteita